Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mrb arkadasım neden ameliyat oldun peki34 yaşındayım ben varım. Doğum kontrol hapı içmezsem olmuyorum yıllardır onuda içmiyorum ameliyatta oldum dr dr da gezdim bi faydası yok olmuyor yapıcak bişey yok napim
Aslında regliyle alakası pek yoktu çünkü 15 16 yaşımdan beri dr a gidiyordum. ilaç kullandım yıllarca bırakınca olmuyordum tekrar.mrb arkadasım neden ameliyat oldun peki
cok doktora gittim hiç bir sey bulamıyorlar.uzman bı doktora muayene oldunuzmu acaba sorunun ne oldugu bellı mı zordur emınımkı
bende o yastan itibaren gidiyorum doktora.bende hipofizde kist vardı amelyt oldum ama hala tık yokevlisin galiba cocugun olmaz dediler mi.Aslında regliyle alakası pek yoktu çünkü 15 16 yaşımdan beri dr a gidiyordum. ilaç kullandım yıllarca bırakınca olmuyordum tekrar.
sonra ilacı falanda bıraktım bi gün kontrole gittim 103 santim kistim oluşmuş, çok büyük yani onu sezeryan oldum gibi düşün aldılar ama ondan sonrada regli olmadım.
yani hormonlarda normal çıkıyor ama olmuyorum ben alıştım çocukta düşünmediğim için artık hiç uğraşmıyorum, kabullendim yani yapıcak başka bişeyimde yok ilaç verip göndermekten başka bişey yapamıyorlar benim için sürekli d.kontrol hapınkullanmakta sağlıklı değil zaten
Yok olmaz demediler ama zaten istemediğimiz için olurmu olmazmı bilemiyorum biz genede korunuyoruzbende o yastan itibaren gidiyorum doktora.bende hipofizde kist vardı amelyt oldum ama hala tık yokevlisin galiba cocugun olmaz dediler mi.
bizde dusunmuyoruz ama gecen doktora gttm tanıdık oldugu için ilgilendi braz ve dedi ki cocugun olmaz korunmadıgın halde cocugun olursa sizin için mucize dedi.ama tedaviyle olabilir dedi.halen atlatamadım psikolojm bozuk resmen ben cok istiyorum cocuk ama esim dusunmuyor işteYok olmaz demediler ama zaten istemediğimiz için olurmu olmazmı bilemiyorum biz genede korunuyoruz
duzensiz yani senin ki oyle miBen warim kizlar pkoyum ilac icmeden glmio adetim 6 ay glmedigini bilirim.kizliktan beri boyle.glifor iciom.birde folik asit.nbcaz biz yaaaaa cocuk istiyom adet olamiom
üzülmemek elde deil kiKızlar neden kendinizi üzüyorsunuz pko lusunuz diye çocuk olmicak diye bişey yok ki zor da olsa oluyor ben öyle biliyorum tabi sorun sadece sizdeyse
Banada tam tersi regli olmuyorsun diye çocuğun olmıyacağını düşünme dedibizde dusunmuyoruz ama gecen doktora gttm tanıdık oldugu için ilgilendi braz ve dedi ki cocugun olmaz korunmadıgın halde cocugun olursa sizin için mucize dedi.ama tedaviyle olabilir dedi.halen atlatamadım psikolojm bozuk resmen ben cok istiyorum cocuk ama esim dusunmuyor işte
Banada tam tersi regli olmuyorsun diye çocuğun olmıyacağını düşünme dedi [/QUtedavi ile de olur demek istemiş galiba:)
duzensiz yani senin ki oyle mi
sen nerden bliyorsun cevrende varmı peki oyle.Hiç regli olmamış ve hormonları normal olan her kadının çocuğu olur. Olmaz diyen doktor çok şey bildiğini sanıyor.