• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet olucam hissi

Sevgiperisi88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
222
Puanlar
53
7 nisan son adet tarihinin başıydı yumurtlama zamanında öncesinde hep korunmasız ilişki yaşadım eşimle şimdi bu günlerde adet olmam lazımdı ama olmadım rahmin ağrıyor sanki adet olucam gibi hissediyorum belim ağrıyor ama onun dışında iyiyim sadece hep adet olucam hissi oluyor

7 nisan son adet tarihinin başıydı yumurtlama zamanında öncesinde hep korunmasız ilişki yaşadım eşimle şimdi bu günlerde adet olmam lazımdı ama olmadım rahmin ağrıyor sanki adet olucam gibi hissediyorum belim ağrıyor ama onun dışında iyiyim sadece hep adet olucam hissi oluyor
regliniz geciktiyse test yapın pms ve erken gebelik belirtileri tamamen aynı

Kızlar merhaba benim reglime 5 gün var 2 gün önce akşam çok az pembe akıntım gelmişti bir de dün akşam geldi sol tarafta kasığımda ağrı var dün sabah test yaptım negatif çıktı pozitife döner mi sizce

Kızlar merhaba benim reglime 5 gün var 2 gün önce akşam çok az pembe akıntım gelmişti bir de dün akşam geldi sol tarafta kasığımda ağrı var dün sabah test yaptım negatif çıktı pozitife döner mi

Pozitife dönebilir. 12. Günden sonra sabah ilk idrarınızla test yapın

Back
X