Adet olup hamile kalanlar

Selamm2

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2024
9
0
1
24
Daha önce ağrılı adet görüp hamile kaldığını öğrenen var mı ? 3 aydır evliyim hiç korunmadık bu ay yumurtlama günlerime de denk getirdik bu yüzden merak ediyorum böyle bir şey başına gelen var mı ?

Daha önce ağrılı adet görüp hamile kaldığını öğrenen var mı ? 3 aydır evliyim hiç korunmadık bu ay yumurtlama günlerime de denk getirdik bu yüzden merak ediyorum böyle bir şey başına gelen var mı ?
Adet olunursa hamilelikbolmaz. Adet diye bilinen swy ustune gormedir obda yogunluk ve renk olarak farklidir. Yumurtlama gunu birliktelik olduysa gebelik şansı yuksek olur.

Valla bende 25 ocakta adet oldum hemde 15 gün sürdü ilk hafta yoğun sonra lekelenme şeklinde artık lekenlemede bitti ama göğüslerim hala çok ağrıyor bel ağrım var sol bacağıma vuruyor ağrısı kasıklarımada arada şiddetli şekilde saniyelik ağrı giriyor anlamadım gitti adet oldum hamile olamam diyorum ama bu belirtilerde garip geliyor bana böyle olmazdım adetimin uzun sürmesinide miyoma bağlıyorum miyom var bende ama neden gögüslerim acısı geçmedi ve niye belim kopucak gibi ağrıyor

Back
X