Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pembe bir çizgi görünüyor gibi test markanız neydiBunda var mi boyle ciktiEki Görüntüle 3669532
Benim annemde bana hamileyken adet görmüşannem bana hamileyken 3 ay adet görmüş yani olabiliyor bu tarz şeyler![]()
Bnde duydum ama benim adetim gecti yeni adetim geldiBenim annemde bana hamileyken adet görmüş
MiratechPembe bir çizgi görünüyor gibi test markanız neydi
Sürekli mi kaç ay görmüş pekiBenim annemde bana hamileyken adet görmüş
Bir kanda baktırın isterseniz geçen adetinizde de şüpheliydiniz durumdanBnde duydum ama benim adetim gecti yeni adetim geldi
Ben baktım şimdi internetten kanama regl gibi olsa bile beta hcg pozitif çıkarmış mutlakaannem bana hamileyken 3 ay adet görmüş yani olabiliyor bu tarz şeyler![]()
1 ay görmüş bir tanıdığımızda pcostu oda 5 aylıktı öğrendiğinde göbeğinden bile anlamamıştı 2. Çocuğuydu üstelikSürekli mi kaç ay görmüş peki
Peki hiç kanda baktırmamış mı ?1 ay görmüş bir tanıdığımızda pcostu oda 5 aylıktı öğrendiğinde göbeğinden bile anlamamıştı 2. Çocuğuydu üstelik![]()
Yo baktırmamış hiç şüphelenmemiş ki pcostan dolayı zaten adet olamıyormuş doktora gitmiş zaten hamile birde üstüne 5 aylıktıPeki hiç kanda baktırmamış mı ?
Büyük bir mucize olmuşturYo baktırmamış hiç şüphelenmemiş ki pcostan dolayı zaten adet olamıyormuş doktora gitmiş zaten hamile birde üstüne 5 aylıktı
İstemeyince stresi olmuyor hemen olmuş demek kiBüyük bir mucize olmuşturMaşallah
Arada kontrole gitmek iyi olur demek ki
![]()
Aynen öyleİstemeyince stresi olmuyor hemen olmuş demek kibizim gibi değilller