Adet olup hamile olduğunu öğrenen var mı

İltihap varmış canım hamile degilim
Merhaba bende bu durumu yaşadığım için bir yazayım dedim aradan bayağı zaman geçmiş ama ben adetten 3 gün önce idrar testi yaptım çok silik bir çizgi çıktı adetime 1 gün geçti tekrar yaptım bu sefer daha görünen bir 2. Çizgi çıktı adetimin 2. Günü akşam az az lekelenmem oldu sonra adetten daha az kanamam 2. Günü pıhtı gelmeye başladı ben yine de gebelik testi yaptım ve tekrar pozitif çıktı hatta kuruma çizgisidir dite su damlattım çizgi gitmedi kanamam az da olsa devam ediyor pıhtı da var bu konu hakkında fikriniz varsa yorumlayabilirmisiniz yarın kan vereceğim kanamam olunca kan vermemiştim tam 4 tane idrar testi yaptım ve pozitif hep

Merhaba bende bu durumu yaşadığım için bir yazayım dedim aradan bayağı zaman geçmiş ama ben adetten 3 gün önce idrar testi yaptım çok silik bir çizgi çıktı adetime 1 gün geçti tekrar yaptım bu sefer daha görünen bir 2. Çizgi çıktı adetimin 2. Günü akşam az az lekelenmem oldu sonra adetten daha az kanamam 2. Günü pıhtı gelmeye başladı ben yine de gebelik testi yaptım ve tekrar pozitif çıktı hatta kuruma çizgisidir dite su damlattım çizgi gitmedi kanamam az da olsa devam ediyor pıhtı da var bu konu hakkında fikriniz varsa yorumlayabilirmisiniz yarın kan vereceğim kanamam olunca kan vermemiştim tam 4 tane idrar testi yaptım ve pozitif hep
Bende de 2 gün kanama oldu ağrılarım da çok ama ben de kaset testde negatif çıktı. Kan verirseniz yazın merak ettim durumunuzu

Kizlar ben bu ay 1. Hafta önceden oldum normalde ilk 3 gün yoğun şekilde gelirdi günlük 2 ped değiştirirdim bu ay günlük 1 değiştirdim yoğun değildi 3 günüde bitti zaten test yaptım silik çıktı baş dönmem mide bulanti olunca o yüzden yaptım testi
Merhabalar. Neredeyse aynı şeyi yaşıyorum. Düzenli adet gören biriyim. 4 eylülde olması gereken regl 1 eylül gecesi geldi ve 3 eylül akşamı kesildi. Normalde adetim aşırı yoğun geçer ve 7 gün sürer. Kanamamın olduğu 2 gün daha hafif geçti ve kesildi. Kesildiği akşam mide bulantısı ve kusmalar başladı. Ardından tekrar kanamam geldi ama bu sefer sadece tuvaletteyken peçeteye açık pembe kahve şeklinde geliyor. Hamile olabilir miyim lütfen yardımmm ???

Back
X