Adet olup hamile olunabilir mi

bilge_nmbs

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2017
764
289
103
Ya kızlar gebelikten şüpelenip test yapmıştım negatifti ama önceki gebeliğimdede testlerim negatif çıkıyodu. Beklenen günde adet oldum normalde 4 5 günde biter. İlk defa 8 gün oldu hala kahverengi lekelenme şeklinde olmaya devam ediyo. Şiddetli bel ağrım var kasık ağrılarımda var. İhtimal var mı acaba

Ya kızlar gebelikten şüpelenip test yapmıştım negatifti ama önceki gebeliğimdede testlerim negatif çıkıyodu. Beklenen günde adet oldum normalde 4 5 günde biter. İlk defa 8 gün oldu hala kahverengi lekelenme şeklinde olmaya devam ediyo. Şiddetli bel ağrım var kasık ağrılarımda var. İhtimal var mı acaba
Merhaba aynı olayı bu ay bende yaşadım genelde kimyasal gebelikte bu oluyor yani 4-5 haftalık düşüklerde. Normalde 6-7 gün sürer adetim adet gibi de değildi zaten her zamankinden farklıydı sonra 3-4 gün kahverengi lekelenme devam etti test yaptım çift cizgiydi doktora gittim bir kav gün takip ettiler düşük le sonuçlandı. İsterseniz evde bir test yapın pozitif çıkarsa doktora gidin onlar bilgilendirir zaten

Back