Adet olurken hamilelik olusabilirmi? Migde bulantisi, batma vs.

Gün aşırı ilişki bana artık mantıklı gelmiyor en iyisi ovülasyon günlerinde hergün birliktelik.
Tabi eşinin spermlerinde bir sıkıntı yoksa.
Amaç sadece kalite içinse emin ol hergün yenileniyor spermler kaliteye çok takma.
simdi wcden geldim sürekli wcye gidiyorum bastiriyor sanki idrar dolmus gibi ama brisey cikmiyo ve bayagi bi akinti geldi birden sari ve sefaf karisik bugünmü oldu acaba simdi yumurtalama :( of ya iki gün önce iliskiye girmistik dünü atlamistikkkkk

simdi wcden geldim sürekli wcye gidiyorum bastiriyor sanki idrar dolmus gibi ama brisey cikmiyo ve bayagi bi akinti geldi birden sari ve sefaf karisik bugünmü oldu acaba simdi yumurtalama :KK43: of ya iki gün önce iliskiye girmistik dünü atlamistikkkkk
Canim uzulme spermler zaten 3 4 gun yasiyo insallah tutar

Arkadasim 3 aydir denniyoruz demissin de bu acele niye simdiye kadarda kalamadim demissin burda ne insanlar var biliyomusun kac senedir ugrasiyo caba gosteriyo bende dahil olmak uzere hamilelik oyle hemen istenilince olan bisey degil zaman istiyo. Doktor kontrollerini yaptir sen tedbirini al takdirini rabbime birak esinle birlikte gidin bi doktora gorunun sonuc temizse devam edin calismalara. He bide sormussun hamile olma ihtimalinde yook cunku ilk 3 gun gormussin adeti ocin rahat olsun stress yapmamaya ozen gösterin
bende endometriosis var ama. Normal panik yapip korkmam

haklisin canim ama endiseleniyorum napiyim :KK43: ALLAHIm hepimizede hayirli haberler almayi nasip etsin insallah
İnşallah bende cok istedim cok stress yaptim nisanda hamile kaldim ama 4 aylikken malesef kurtajla sonuclandi kalbi durdugi icin o yuzden rabbim ne zaman vericegini bizden daha iyi bilir hayirlisi ne zaman sa o zaman olsun insss hepimiz ocin de

Aynen gec kalma canim senin burda ne isin var koş esinin yanina :KK70:
hahah calisiyorum canim :) ama bir saate cikcam insallah :D :D :D Rabbim gönlümüze göre versin insallah olur hepimizedede burda hayirli haberlerimizi paylastigimiz günlerde gelir

Bir arkadasım 3ay olmuştu hamileyken.
Dr da aslında tesadüfen gitmiş
basdönmesi mide bulanması diye kan testi vermeye
üstelik korunuyordu
ve soook oldu çok üzüldü ama dünyalar guzeli bir kıxı oldu

Bir akrabamıxında 9ay adet gördüğünü düzemli şekilde duymustum
garip ama oluyor

Aynen gec kalma canim senin burda ne isin var koş esinin yanina :KK70:
Canm ben ovülasyon testi yaptim tek cizgi cikti. Yani bugün veya önümüzdeki 24-36 saat arasi olmicak anlamina geliyor. O akinti neydi o halde anlamadm

üstelik korunuyordu

garip ama oluyor
Allah allah bilmiyorum ki tuhafim bende kac gundur migde bulantisi var ve simdide sag tarafta batma basladi iki gündür bugünde akinti geldi birden sari ve sefaf renkli karisik ama bikerelik geldi anlamadm gitti ovulasyon testi yaptm simdi ondada tek cizgi cikti o bile silik gibiydi yani

üstelik korunuyordu

garip ama oluyor
Keske bendede öyle olsa ama sanmiyorum :(

Allah allah bilmiyorum ki tuhafim bende kac gundur migde bulantisi var ve simdide sag tarafta batma basladi iki gündür bugünde akinti geldi birden sari ve sefaf renkli karisik ama bikerelik geldi anlamadm gitti ovulasyon testi yaptm simdi ondada tek cizgi cikti o bile silik gibiydi yani
Kaç yıllık evlisin
kaç yasındasın.
seni anlıyorum aynı sürecleri bacımda yasıyor
hatta linkine baktım kızkardesimmi konu acan

Kaç yıllık evlisin
kaç yasındasın.
seni anlıyorum aynı sürecleri bacımda yasıyor
hatta linkine baktım kızkardesimmi konu acan
Ben 29 yasindayim. 30 olcam
Haziranda 1 yillik evliyim bu 4. Ayimiz denemede yasimdan dolayi ben istiyordum :) yas geciyor yavas yavas

Merhaba arkadaslar.

Biz esimle üc aydir deniyoruz fakat simdiye kadar malesef hamile kalamaidm. Gectigimiz iki hafta önce adetim basladi. Hic adet agrilarim olmadi. Kanamam normaldi (hep normal olur) fakat ücüncü gün kesildi birden. Bir yarim gün kesildi ve sonra yine hafiften basladi cok hafif sonra 4. Gününde kahverengilesti iyice koyulasti ve 6 gün yeirne 9 gün sürdü. Bu sirada hep migde bulantisi cekyiordum. Simdi iki gündür tekrar basladi migde bulantisi ve iki gündürde sag tarafimda bir batma var tuhaf bir batma. Gögüslerim hassas falan degil normal. Adet gördüm ama sanirim normal sadece uzun sürdü ve kesiklik oldu. Hamile kalmis olabilirmiyim? Yada imkansizmi?
Benim geçen ay oldu canım.adet gördüm hamileymisim ama sonrada n kimyasal oldu

Benim geçen ay oldu canım.adet gördüm hamileymisim ama sonrada n kimyasal oldu
Kimyasal ne oluyor canim? Birde beliriyilerin nelerdi? Adetin normalmiydi degisikmiydi? Bende misal 6 yerine 9 gün surdü ve son 3-4 günü sadece kahverengi akintiydi

Kimyasal ne oluyor canim? Birde beliriyilerin nelerdi? Adetin normalmiydi degisikmiydi? Bende misal 6 yerine 9 gün surdü ve son 3-4 günü sadece kahverengi akintiydi
Yani kanda gebelik çıktı ama kese bebek vs.oluşmadan hcg değeri düşüyor.normal adet gibiydi sadece son günü çok ağrım oldu bide regl bittikten iki gün sonra kahverengi leke oldu.daha önce hiç böyle olmadgi için suphelenip test yaptım pozitif çıktı.iki gün sonra dr gittim orda da çıktı ama sonraki gün kanamam oldu değer düşmüş

Back
X