Adet öncesi belirtiler lütfen bakar mısınız

unseltll

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2023
214
92
18
30
Merhaba kızlar. Ben yeni üyeyim. Yumurtlama gününü hesaplayıp değerlendirdik eşimle. Reglime 8 gün var. Kasık ağrılarım ve beyaz akıntı oluştu. Psikolojik mi bilmiyorum bugün sürekli başım dönüyor. Daha çok var regl günüme. Acaba psikolojik olarak mi böyle hissediyorum. Hemen bu belirtiler olur mu?

8gun çok erken ve bende beyaz akıntı adetten 3 5 gün önce gelir ve adet başlar inşallah sizde gebeliktir

Belirler aslında adet ile aynı daha önce 2 düşük yaşadım resmen adet ile aynı fakat şu yerleşme kanaması nasıl. Oluyor bilmiyorum şuan lekelenme yaşıyorum meraktan öleceğimmm

4 günlük bir süreçte bu kadar belirti olması zor, psikolojik olarak vücudunuz anormal tepki verebilir.
Baş dönmesi içinde kese ve çocuk olmalı ki hormonlarınız değişsin.

4 günlük bir süreçte bu kadar belirti olması zor, psikolojik olarak vücudunuz anormal tepki verebilir.
Baş dönmesi içinde kese ve çocuk olmalı ki hormonlarınız değişsin.
Doğru. Büyük ihtimal psikolojiktir

Belirler aslında adet ile aynı daha önce 2 düşük yaşadım resmen adet ile aynı fakat şu yerleşme kanaması nasıl. Oluyor bilmiyorum şuan lekelenme yaşıyorum meraktan öleceğimmm
Adet gününüz geçti mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…