- 5 Eylül 2023
- 102
- 3
- 16
- 33
- Konu Sahibi Solmaz bulut
-
Ben. Her adet öncesi mutlaka kasık ağrısı,göğüs hassasiyeti sivilce problemi yaşardım. Hamile olduğumu öğrendiğim ay hiçbiri olmadı. Hatta belirti olmadığı için şüphelenip test yapmıştımKizlar her ay olan gögüs agrisi bu ay yok ve adetim 1 gun gecti normalde ağrıdan duramazdim benim durumumu yaşayan varmi ?
Ben. Her adet öncesi mutlaka kasık ağrısı,göğüs hassasiyeti sivilce problemi yaşardım. Hamile olduğumu öğrendiğim ay hiçbiri olmadı. Hatta belirti olmadığı için şüphelenip test yapmıştım
Sen şeyi gördün mü 6 aylık hamile olabilir miyim diyeni
Şuan random atmak istedim ya. E 3 ay da bekleseydi doğurmazsa şüphesi kalkardıSen şeyi gördün mü 6 aylık hamile olabilir miyim diyeni
2-3 kere ultrasona girmiş. Şey diyor ama karnımda bi şey hareket ediyorŞuan random atmak istedim ya. E 3 ay da bekleseydi doğurmazsa şüphesi kalkardı
Ne demek istiyorsunuz anlamadım ciddi ciddi soruyorum bende zaten dalga geçecek ne var bundaCiddiye alıp cevap vermiştim yine yanıldım…
Hahha Konu başlığı ne lütfen söyleyin2-3 kere ultrasona girmiş. Şey diyor ama karnımda bi şey hareket ediyor
Korunduysan hamile kalmazsın boşuna strese girmeBen korundum ama prezervatifle ve içime bosalmada olmadı yani prezertavitifi çıkarıp dışarı bosaldi nasıl olabilir ki böyle bisey sivilce problemim var sadece gogus agrim yok
BuldumHahha Konu başlığı ne lütfen söyleyin
BulmuşsunuzHahha Konu başlığı ne lütfen söyleyin
İdrarda ne zaman yapmıştınız testi ben adet günümde yaptım negatif ciktiBen. Her adet öncesi mutlaka kasık ağrısı,göğüs hassasiyeti sivilce problemi yaşardım. Hamile olduğumu öğrendiğim ay hiçbiri olmadı. Hatta belirti olmadığı için şüphelenip test yapmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?