adet öncesi erken hamilelik belirtileriniz?

abcghi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2014
69
11
32
Hamileler, adet öncesi nasıl belirtileriniz oldu? Şüpheli ilişkiden sonra meme ucunda agri oldu. Bir kac gündür de midem yanıyor.Sanki hamile gibi hissediyorum ama bekledigim icin mi bilmiyorum.Bir de oturdugumda pantalonum bile sıkıyor,gaz da var. 5şubat adetm,Sizde ne zaman oldu belirtiler?

Son düzenleme:
Benim adetim de 5 subat klomen ve yumurta takibi yaptirdim ama bic yumurta gelismemisti simdide belirtiler yasiyorum psikolojik sanirim ama meme uclarimda agri var boyle kol altindan giriyo kasiklarimda agri ve batma hissediyorum birde garip bi sey sanki orda bisey var sol tarafimda belim agriyo yorgunum sorsan hepsi gebelik belirtisi ama imkansiz gibi bisey benimki neyse bekleyelim de gorelim

Sen hamilesindir insallah

Adet gununuz geceli baya olmus kosup bi test alip yapiverin hamileligimin ilk haftalarinda sanki adet olcakmisin gibi gogsumde siskinlik kasik agrim filan vardi ben adetim 1 hafta gecikince test yaptim hemen cikti sizin baya gecmis bi yapin bakalim hayirlisiyla olur insallah

İmkansız yok canım, Allah verdikten sonra. Hayirlisiyla hepimizin olur inşallah. Hem meme ucunda agri belirtisi olanlar da olmuştur.

Adet gununuz geceli baya olmus kosup bi test alip yapiverin hamileligimin ilk haftalarinda sanki adet olcakmisin gibi gogsumde siskinlik kasik agrim filan vardi ben adetim 1 hafta gecikince test yaptim hemen cikti sizin baya gecmis bi yapin bakalim hayirlisiyla olur insallah
Gecmemis cnm 5 subat son adet tarihi benim yani ben de oyle anladim 5 subat beklenen adeti ise cocuk iki aylik olacak nerdeyse :KK70:

İmkansız yok canım, Allah verdikten sonra. Hayirlisiyla hepimizin olur inşallah. Hem meme ucunda agri belirtisi olanlar da olmuştur.
Ne bilim 16. Gune kadar kontrol edildi yumurta gelismedi eger gelismis olsaydi ben hamiletim derdim ama cok uzak bi ihtimal konduramiyorum konu sahibinin beklenen adeti 5 subat ise coktan hamile sanki

Ne bilim 16. Gune kadar kontrol edildi yumurta gelismedi eger gelismis olsaydi ben hamiletim derdim ama cok uzak bi ihtimal konduramiyorum konu sahibinin beklenen adeti 5 subat ise coktan hamile sanki

Umutlanmak istemiyorum, adetim dúzensizdir de, ama dün doktora gıtmistm vajinal ultrasonda bisey görmedi. Beni de bişey susturdu, tahlil istemedim. Doktorada söylemedim, erken diye. Beklemek istedım sanırım biraz daha.

Umutlanmak istemiyorum, adetim dúzensizdir de, ama dün doktora gıtmistm vajinal ultrasonda bisey görmedi. Beni de bişey susturdu, tahlil istemedim. Doktorada söylemedim, erken diye. Beklemek istedım sanırım biraz daha.
Simdi sen en son adetini ayin kacinda gordun

Adet belirtileriyle okadar cok benziyoki ben ayırt edemedim.
Göğüs agrısı ve dolgunluk hissi karında şişlik ve adet olucakmişsin gibi bi gerginlik ve bolca akıntı vardı beyaz jelimsi.
Erken belirti aramak psikolojik belirti yaratıyo. Tavsiyem kanda baktırmanız

Adet belirtileriyle okadar cok benziyoki ben ayırt edemedim.
Göğüs agrısı ve dolgunluk hissi karında şişlik ve adet olucakmişsin gibi bi gerginlik ve bolca akıntı vardı beyaz jelimsi.
Erken belirti aramak psikolojik belirti yaratıyo. Tavsiyem kanda baktırmanız
Teşekkür ederim, adet olacagım gün belim agrır ve üşür. Sonra bir kaç saat içinde adet olurum. Beklicem 1hafta daha geçsin, hayirlisi olsun

Canım 2 Şubat'ta adet oldum 26 Şubat'ta yumurtladım yani 24 gün sonra. Umutsuz olma bence.

2 güne kadar miğdem bulanmıyordu yeni hamile arkaşımın bulanıyordu, dünden beri benimde bulanıyor, acıkıyorum çok uykusuzum, kasıklarım ağrıyor vs vs . nerde hangi belirtiyi okusam, görsem bende de oluyor hemen. sanıyorum psikolojik .dengem kaydı iyice. Allah sonumu hayır etin..

X