- Konu Sahibi nimnimnim1004
-
bitkisel bir şurup var eczaneye sor o söyler sana.bir de melisa çayı iç
Adet öncesi sendromu için ilaçlar var ama ben bitkillerle çözmeye çalışıyorum.
Adet döneminde ve bikaç gün öncesinde kullandığım bitki karışımı var çayını demliyorum
Civamperçemi , mayıs papatyası , karahindiba , gül zerdaçal aktara gidip listeyi verip çay için karışım yap deyince yaparlar zaten pahalı bitkilerde değil 10 demlemelik kadar olsun de
bunun yanına sinirlerim hala çok gerginse melisa papatya çayı ekliyorum bazen.
ben de 25 yaşındaym genel olarak zaten stresli ve çabuk sinirlenen bir yapıya sahibim ve adet öncesi genelde yanıma bile yaklaşılmayacak derecede gergin ve sinirli olurum. Genelde annemle çok sık kavga ederiz biz bu dönemlerde ama o anlar hemen reglden dolayı öyle olduğumu. Erkek arkadaşmla da tartışıyosak eğer o da der regl mi gelcek diye herkes öğrendi artk beni o derece :) bunun için ne yapmak gerekir bilmiyorum keşke bu hassas dönemlerimizde sinirlerimizi yatıştıracak bşyler olsa ama eğer çok büyük sorunlar doğurmuyorsa bu durum etrafındakilerin alttan alabileceğini anlayışla karşılayabileceğini düşünüyorum..
artık son çare onu da düşünüyorumBir bende olmuyor o adet öncesi gerginlik .
Her zaman gerginim ondan mı bilmiyorum ama .
Psikoloğa gitseniz ?
sende çok işe yaradı mı peki,çünkü gerçekten hafifsenecek boyutta değil yaşadıklarım..tahammül etmek mümkün değil bana
Ben de böyleyim her şeye sinirleniyorum o dönem. Bir de benim canım sürekli bir şeyler çekiyor adet dönemimde sizde de oluyor mu? Bir keresinde bir bisküviyi istemişti canım geç bir saat olduğu için alamamıştım oturup ağladım onun için çok kötü oluyorum çookKızlar bana yardim edin lütfen,adet öncesinde o kadar gergin huysuz sinirli oluyorum ki,kimseyi kırmamak için yalnız bırakıyorum kendimi,çünkü her şey batiyo,ufacık şeylere bile alınıp ağlayabiliyorum yardım edin yok mu bunun bi çaresi erkek arkadaşımı da bıktırdım nerdeyse,ama engel olamıyorum 22 yaşındayım
hiç sorma bende bi tripler bi haller.
yemin ederim bana katlanabilen insanlar beni gerçekten seviyor gerçekten.
böyle herşeyi bir terkedesim bi nefret edesim oluyor ki sorma.
resmen negatif enerji gezeneniyim.
sanki dünyanın kötülük kraliçesiyyim masallardaki kraliçeler elime su dökemez öyle aksi nalet.
zaten normalde de alıngan mıy mıy öküz bi tipim bi de regl de artıyor ya kendimi öldüresim var..
Ben de böyleyim her şeye sinirleniyorum o dönem. Bir de benim canım sürekli bir şeyler çekiyor adet dönemimde sizde de oluyor mu? Bir keresinde bir bisküviyi istemişti canım geç bir saat olduğu için alamamıştım oturup ağladım onun için çok kötü oluyorum çookÇözümü varsa ben de bilmek istiyorum.
bende de aynı canımın çekmediği şey kalmıyo nerdeyse,normalde yemediğim sevmediğim şeyleri bile canım istiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?