Adet öncesi gerginlik sendromu (pms) yaşıyor musunuz?

Adet öncesi gerginlik sendromu (pms) yaşıyormusunuz?

• Ankete Katılan
    91
  • Anket Kapalı .
ben sinirliden çok çok duygusal ve duyarlı oluyorum
normalde duygusal biri olmamama rağmen
hiç olmadık şeylere üzülüp ağlayabiliyorum
arasıra da ani çıkışlarım oluyor tabiki

ewet yasıyorum malesef.. mafoldumben ınanılmaz derecede agrasıf sınırlı cok cekılmez oluyorum ya... mafoldumben

çok sinirli ve agresif oluyorum en şiddetli kavgalarımı bu dönemde yapıyorum sanırım
çok kırıcı olabiliyorum maalesef :( ama eşim alıştı artık ..

evet yaa..hatta bazen pek bir kırıcı oluyorum..hiç birşeye tahammülüm olmuyor..sabırsızlaşıyorum..

yasıyorum vallahı bayramın ılk gununden berı odaya kapandım bı pakette cıkolata aldım kaydirigubbakcemile3
oturdum kaydirigubbakcemile3

çok sinirli ve bulaşık olurum hiç çekilmem:delphin:kavga edicek kimseyi bulamazsam aynada kendimle kavga ederim agresifliğim o derece oluyor yani:sm_confused: çoğu zaman kendime ne lanet şeysin sen dediğim olmuştur hani:kedi: ama naapiim kasıklarımdaki ağrı o kadar dayanılmaz oluyoki saldırcak yer arıyorum :çok üzgünüm:

Tamda o günleri yaşaıyorum.Sinirli agresif çekilmez kavgacı ve kırıcı oluyorum bunun bir çaresi yokmudur acaba:((

kociş her adet bitiminde ..çok şükür bu ayıda tek parça atlattık diyoo...siz anlayın artıkk..o kadar kötüüüsempatiksalakcinni

kociş her adet bitiminde ..çok şükür bu ayıda tek parça atlattık diyoo...siz anlayın artıkk..o kadar kötüüüsempatiksalakcinni

Çok iyiymiş:) benden bir adet daha.

Sevgilimdeyken evde başladım tartışmaya, sudan bir sebepti sanırım. Sebebi hatırlamıyorum çünkü. Evi adamın tepesine geçirsem daha az zarar görürdü herhalde. Yine de ""artık bu anı uzatmayalım hayatım" dedi ve evden sinirle çıktım. Sinirden hızlı hızlı yürürken buzda kaydım düştüm. Topuğum kırıldı. Geldim geri beni eve götürdü. Yolda tek kelime etmedik. Ertesi sabah regl oldum. Ben zaten anlamıştım dedi:) gülde bile diken var ama ne yapayım elimde değil benim:(

Hemde nasıl... Adetliykende gergin oluyorum geciktiği zamanda gergin oluyorum..
anlıcağınız çoğu zaman gergin bi hal içindeyim sanırım :)

ahh ahhh alın benden de o kadar...

bunalım takılmak mı istersin,hayataa küsmek mi...

hani kaşının üstünde gözün var diye kızacam neredeyse etrafımdailere...

söylüyorum zaten eşime ve ailemede , size yansıyan kısmı en ufak kısmı. içimdeki fırtınaları bir bilseniz:)))))

ben de bir hafta öncesinden fena derecede duygusal oluyorum,
sinirlilikte had safhada
olaylara karşı duyarlılığımda fazlasıyla artıyor..
poff hiç sevmiyorum bu dönemi..

Back
X