Adet öncesi gerginlik sendromu (pms) yaşıyor musunuz?

Adet öncesi gerginlik sendromu (pms) yaşıyormusunuz?

• Ankete Katılan
    91
  • Anket Kapalı .
bende de oluyor sinir kupu kesiliyorum resmen, hemen birine catabilirim ama bi seneden belli yok e hamilelik, emzirme diyerken yok su an ama gobegim sis bu yuzden offffffff

bnde maalesef öle oluyorum çok gergn sinirli en küçük şeye bağıran
neden böleoluoo acaba çok kötü

her adet dönemı öncesı evlılık arıfesındekı sözlüsünden ayrılma kararları alan bırını tanıyorumm

ben ben ben

çok zor gercekten hergun ağlıyorum yaşadıgım hersey daha fazla üzüyor o zamanlarda sınırlerım hıc kuvvetlı olmuyo çok üzülüyorum çokkkk

ah keşke gerginlikle kalsaydı her reglim büyük kavgalara sebep olup hayatımı zindana çevirdiğinden en sonunda çareyi tedavi olmakta buldum ve artık çok hafif eskiye oranla yok denilebilecek gerginlikte yaşıyorum ;)

kuşum ilaçları her ay düzelimi kullanıyorsunuz, nasıl bir tedavi bu,bizde kurtuluruz İnşaAllah

hem de nasıl aşırı sinirli ve alıngan oluyorum kendimi hiç beğenmiyorum ne giysem yakışmıyor peki kızlar bu dönemi daha rahat atlatmanın bi yolu yok mu?

Son düzenleme:
ah keşke gerginlikle kalsaydı her reglim büyük kavgalara sebep olup hayatımı zindana çevirdiğinden en sonunda çareyi tedavi olmakta buldum ve artık çok hafif eskiye oranla yok denilebilecek gerginlikte yaşıyorum ;)

canım bu nasıl bi tedavi biraz açıklarsan çok sevinirim çünkü ben de çok zor geçiriyorum regl öncesini:çok üzgünüm:

hemde nasıl eğer stersliysem asabiysem ve herşeye sinir oluyosam en önemlisi eşimle aram kötüyse ben adet oldum veya her an olabilirim demektir....
onu o kadar zorluyomuşumki bu dönemde kaşınıyosun diyo bana....
bide eğer adet değilsem gene kaprisliysem sana nooldu adet de değilsin ama hayret der....
önceden anneme çatardım bu hallerde şimdi eşime....
eşimle bozuksak ben %99.99 adetli ve haksız oluyorum=(

Son düzenleme:
Hem gergin, hem asabi her türlü kavgaya açık biri oluyorum.
Tahammül sınırımda çok daralıyor herşeye bağırıp çağırabiliyorum malesef.

hemde nasıl yaşıyorum.
ben bile kendimi çekemiyorum o sıralar.delikafadulden

artık kocam bile durduk yere arıza çıkardığım zaman adet dönemin yaklaştı galiba gene diyor.kafamçokkarıştı

hemde nasıl çekilmez biri oluyorum sinirli, alıngan oluyorum çaresini bulamadım bulan varsa paylaşsın bizlerle...

hemde nasıl çekilmez biri oluyorum sinirli, alıngan oluyorum çaresini bulamadım bulan varsa paylaşsın bizlerle...

bende de bu sinirlilik durumu hayli fazla oluyor o dönemde hatta 1 hafta öncesinden başlıyor. Gerçekten bu olaya çare bulan birisi varsa bizlerle paylaşsın lütfen.:Saruboceq:

yaşıyorummmmmmmm

hatta şu an adet sancısı ile kıvranıyorum. gerginliğimin doruk noktasındayımm offffffffffffffff

Malesef evet yaşıyorum
Aşırı derecede agresif , alıngan ve herşeyde kavga yaratan bir tip olup çıkıyorum..

bende bi dengesiz oluom valla
bi bakion cok sinirli ve agresifim, bi bakion cok duygusal ve durduk yere agliorum:)

offff hem de nasıl yaşarım var yaa :roflol: :roflol:
bağırır çağırır savaş çıkarırım sonra bi başlarım ağlamaya :roflol: :roflol:
bazen yoruluyorum ama o dönemden yaa ): hormonlar iyice dengemi bozuyor zaten iki gıdım dengem var ):

kendimi bile tanıyamıyorum....
durup dururken çatacak yer arıyorum...
berbat bişiy yaaa.

eşim hemen hazırdaki tikenli teli çeviriveriyor etrafıma....kaydirigubbakcemile
kafi midir....:jeyyar:

Back
X