adet öncesi gerginlik

odegil

hadi be snde yarım akıllı
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2010
106
0
46
İzmir
iyi günler doktor hanım. bundan 5 ay önce adet düzensizliği başladı bende. bu düzensizlik rahim duvarı kalınlaşmasına neden oldu. 2 sefer farlutal kullandım. yavaş yavaş düzene girdi adetim. ancak bu düzensizlik öncesinde adet dönemi öncesi her bayanın yaşadığı gibi gerginlik şişlinlik yaşıyordum. düzensizlikten sonra şişkinlik gerginlik vücudumda kabarmalar ve yağlanma oluşuyor. ki ben hiç yağlanma gibi şikayetleri bilmezdim. ayrıca adetim bitiyor birkaç gün rahatım onun sonrasında sürekli adet olcakmışım gibi gerginlik ve şişkinlik var. artık çok sıkıldım bu şikayetlerden doktor hanım. eğer yasmin gibi kontrol hapıyla bu sorunum çözülür mü? bir sorum daha olucak. şimdiye kadar vajinamın şeklini hiç incelememiştim. aynayla baktığımda sanki sol taraftaki iç dudağım var ama sağda yok gibi geldi normal şekli bu mudur yoksa bu tıbben mümkün müdür? bilgilendirirseniz çok sevinirim.

selam geçmi,ş olsun. Bahsettiğiniz şikayetlerle ilgili doğum kontrol hapı kullanabilirsiniz ama bence asıl olan doktorunuz tarafından size neyin uygun görüleceğidir. Dış genitalde bahsettiğiniz farklılığın da gözle görülmesi yani muayenesi gerekir ki size bunun normal ya da değil olduğu söylenebilisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…