Adet öncesi hamilelik belirtileri beta 1.20

Bugun regl günüm hala olmadim kızlar inşallah olmam ama regl ağrısı var midemde ve karnımda ara ara sancı giriyor

Benim de regl günüm ama hiç ağrım yok, sol kasığımda ve bacağımda arada çekme gibi bir şeyler oluyor gibi o kadar.

Kızlar olursa yazınn, aynı belirtiler bende de var ama benim reglime daha 6 gün var çok merak ediyorum

Kızlar reglim iki gün gecikti bugün akşam kan verdim negatif çıktı 0.2 erken mı verdim beklmem lazım miydi evdeki test bu skeilde bugun

Eklentiler

• 20231106_215642.webp
    66,8 KB · Görüntüleme: 291
Kızlar reglim iki gün gecikti bugün akşam kan verdim negatif çıktı 0.2 erken mı verdim beklmem lazım miydi evdeki test bu skeilde bugun
çizgi görünüyor ama kan negatif çıkmış. test mi bozuk yoksa kan testinde mi sorun var anlamadım.
yeniden test yapmalısın

Benimde döngüm 24 gecikmezdi hiç,bu ay gecikti ilkkez,gecikmenin 3.günü lan testi 0.04 çıktı,2gün daha gecikince doktora gittim ultrason da baktı gebelik yok ama beta bakalım yine dedi ve gece sonuca baktım pozitifti 87,97 ,, ertesi gün doktora gittim sonuç için,evet gebelik görünüyor ama 3gün sonra yine ver bakalım 360falan çıkmadı lazım dedi,,10gün sonrada kontrole gel demişti,,yarın cuma doluyo süre kan vericem,,bakalım artmışmı,,bu arada beklenmeyen gebelik olucak varsa eğer,çünkü 3çocuğum var,ikisi ergen,biri 27aylık henüz ,,hakkımızda hayırlısı diyorum

En son 20sinde vermiştim pazartesi günü,,87,97 çıkmıştı,salı günü gitmiştim kontrole,doktorun dediği gibi 3gün geçti ,dün cuma günü(24ünde) verdim 529,18e yükselmiş,hakkımızda hayırlısı artık,1inde kontrole gidicem sorun yoksa kese görünür artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…