Adet öncesi ilişkide

rabiayavuz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2023
177
19
28
27
Merhaba arkadaşlar birşey sormak istiyorum yaklaşık ,4 gün önce bir ilişki yaşadım eşimle içime boşaldı korunmasız bir ilişkiydi bir gün sonrada böyle peynirimsi kıvamda ve böyle şeffaf bir şey gördüm iç çamaşırında normalde yarın hasta olmam gerekirken şimdi hasta oldum bu durumda hamilleik olur mu yada üstüne görme ne bilim yada başka. İrsey

Adetin eğer normal bı adetse bildiğin bı iki ped kadar hamile değilsin ama ufacık günlük ped kadar ise üstüne görme oluyor

Adetin eğer normal bı adetse bildiğin bı iki ped kadar hamile değilsin ama ufacık günlük ped kadar ise üstüne görme oluyor
Şuan yeni farkettim yanj bende anlamadım adetim.normaldi ya hesaplamada bir gün önce olur yada bir gün sonra adetim hep bir gün gecikir ama bir iki aydır 21 günde olmam gerekirken bakıyorum 18 günde 20 günde falan oluyorum ve bundan bir kaç ay önce kimyasal gebelik yaşadım

Kimyasal olmasida belki erken olduğun için olabilir. Erken olunca yumurta yeteri olgunluğa gelmiyor yada rahim hazır olmuyor ha senin bünyen hızlı çalışıyordur herşeyi tamdır ve erken olursun birşey diyemem öncelikle korkma. Ama bunu doktora şöyle mutlaka

Olur. Ben adet öncesi değil de tam adet bitiminde hamile kaldım. Siz de istiyorsunuz herhalde, sorun yapmadığınıza göre.

Merhaba arkadaşlar birşey sormak istiyorum yaklaşık ,4 gün önce bir ilişki yaşadım eşimle içime boşaldı korunmasız bir ilişkiydi bir gün sonrada böyle peynirimsi kıvamda ve böyle şeffaf bir şey gördüm iç çamaşırında normalde yarın hasta olmam gerekirken şimdi hasta oldum bu durumda hamilleik olur mu yada üstüne görme ne bilim yada başka. İrsey
Ortada bir yumurta olmadığı için adet oldunuz. Yumurta yoksa gebelik de yok. Gebelik ihtimaliniz adetinizden 14 gün önce vardı,şuan yok.

Back
X