Ben de aynı problemi yaşıyorum ama hiç bir fikrim yok
arkadaşlar benim de bi sorum var 27 günde bir hastalanıyorum
ama adet öncesi 5 gün kahverengi akıntım oluyo sonra kanama başloyo neden bu kadar uzun sürüyo acaba
böyle bir durum yaşayan var mı?
normal mi yoksa bi sorun olabilir mi?
benim reglim zaten önce ve sonrasındaki lekelerle birlikte 10 gün kadar sürüyor. 20 gün normal, 10 gün böyle geçiyor çok moral bozucu =/
cnm bende yaşadım aynı sorunu gebe kalmadan önce ve burda çok yazdım araştırdım aynı konuyu. hormonlarla ilgili bir değerden,yumurta tembelliği başlangıcından yada progesteron eksikliğinden kaynaklanıyor olabilir. hormon testi yaptırman lazım. sonrasında bi düşüklük yükseklik varsa ona göre ilaç veriyor doktor.
benim hormon testim normal çıkmıştı ama progesteron testi istememişti doktor sonrasında gebe kaldım ve ara lekelenmelerin olunca anlaşılmıştı progesteron eksikliğinden oldu. geçmiş olsun allah şifa versin.
bana da dogumdan sonra kahverengi geliyo akıntı gibi demiştim bana dr. kanama başlıyor ama rahimde bekliyor yavas yavas çıkıyor o bekledigi için rengi kararıyormuş.benimde normalde de hep öyledir 2 gün kahve normal biterken gene 2 gün kahverengiama dr. ö.bişey deil demişti.
bana da dogumdan sonra kahverengi geliyo akıntı gibi demiştim bana dr. kanama başlıyor ama rahimde bekliyor yavas yavas çıkıyor o bekledigi için rengi kararıyormuş.benimde normalde de hep öyledir 2 gün kahve normal biterken gene 2 gün kahverengiama dr. ö.bişey deil demişti.
sen o zaman iyi bi kadın dogum dr.na görün niye aklın kalsınki bişeymi var yokmu bosuna düşünmezsin işte..erteleme ama oldumu..hem bak bebiş istiyosun hiç bekleme git hemen..
bende de aynı durum vardı ...adet aralarında da lekelenmelerim oluyordu bazen kahve renkte 3-4 ayda bir oluyordu bu...ama her adet öncesi senin gibi başlıyor sonra kanama oluyordu ..bende doktora gittim ve 4.2 cm çapında bir çikolata kistim olduğunu öğrendimşimdi ameliyat diyor doktor çocuk sahibi olmam çok zormuş normal yolla bütün dünyam başıma yıkıldı ki tekrarlayabiliyor ameliyat olsamda ....... inşallah sende böyle birşey yoktur ama kontrol ettir benim hiç aklıma gelmezdi sonunun kiste çıkacağı
benimde yaklaşık üç aydır böyle
ama bu ay ara kanama olmadı
fakat salı günü leke başladı cumartesı gunu normal adet gördüm
gecen ay doktor karından baktı bısey yok dedı
muhtemelen yumurtlama kanamasıdır ve yumurta kendını toparlayamıyordur dedi.
ay_82 sana doktor karından mı baktı alttan mı baktı canım?
supheye kapildim simdi.
benimde yaklaşık üç aydır böyle
ama bu ay ara kanama olmadı
fakat salı günü leke başladı cumartesı gunu normal adet gördüm
gecen ay doktor karından baktı bısey yok dedı
muhtemelen yumurtlama kanamasıdır ve yumurta kendını toparlayamıyordur dedi.
ay_82 sana doktor karından mı baktı alttan mı baktı canım?
supheye kapildim simdi.
canm öncelikle geçmiş olsun Rabbim şifa versin
ben kontrole gittiğimde bişey yok temiz dedi alttan bakmıştı inşallah yoktur ama en kısa zman da gitcem hastaneye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?