adet öncesi kahverengi akıntı

mzuhal

Yer Gök Dua İle..........
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2010
1.328
130
163
Yozgat
arkadaşlar benim de bi sorum var 27 günde bir hastalanıyorum
ama adet öncesi 5 gün kahverengi akıntım oluyo sonra kanama başloyo neden bu kadar uzun sürüyo acaba
böyle bir durum yaşayan var mı?
normal mi yoksa bi sorun olabilir mi?

27.günü tam adet günüm yani kahverengi akıntı oluyo sonra 4 yada 5 gün sürüyo
adetim düzenli diyebilir miyim bu durumda??

benim reglim zaten önce ve sonrasındaki lekelerle birlikte 10 gün kadar sürüyor. 20 gün normal, 10 gün böyle geçiyor çok moral bozucu =/

cnm bende yaşadım aynı sorunu gebe kalmadan önce ve burda çok yazdım araştırdım aynı konuyu. hormonlarla ilgili bir değerden,yumurta tembelliği başlangıcından yada progesteron eksikliğinden kaynaklanıyor olabilir. hormon testi yaptırman lazım. sonrasında bi düşüklük yükseklik varsa ona göre ilaç veriyor doktor.
benim hormon testim normal çıkmıştı ama progesteron testi istememişti doktor sonrasında gebe kaldım ve ara lekelenmelerin olunca anlaşılmıştı progesteron eksikliğinden oldu. geçmiş olsun allah şifa versin.

bana da dogumdan sonra kahverengi geliyo akıntı gibi demiştim bana dr. kanama başlıyor ama rahimde bekliyor yavas yavas çıkıyor o bekledigi için rengi kararıyormuş.benimde normalde de hep öyledir 2 gün kahve normal biterken gene 2 gün kahverengi ama dr. ö.bişey deil demişti.

benim reglim zaten önce ve sonrasındaki lekelerle birlikte 10 gün kadar sürüyor. 20 gün normal, 10 gün böyle geçiyor çok moral bozucu =/

evet çok moral bozucu benim de öle oluyo 10 gün sürüyo ya hatta daha fazla ramazan da da böyle olursa nasıl oruç tutucam ki

canm yaa benim de hormon testim temiz çıktı yaptırmıştım ama diğer testten yaptırmadım heralde bilmiyorum ayrı mı yapılıyo o benim de bi sorun olmadığı halde hamile kalamıyorum o yüzden mi acaba bana neler yapmam gerektüğini söyler misin??? çok kötü bi durum bende benek istiyorum artık sorunum ne olabilir ki..sen yaptırdın mı o testten??

canm benim ki 2 gün değil 4 bazen 5 gün sürüyo sonra kanamam oluyo o da 6 gün sürüyo baya uzun yaniii offff

canm benim ki 2 gün değil 4 bazen 5 gün sürüyo sonra kanamam oluyo o da 6 gün sürüyo baya uzun yaniii offff

sen o zaman iyi bi kadın dogum dr.na görün niye aklın kalsınki bişeymi var yokmu bosuna düşünmezsin işte..erteleme ama oldumu..hem bak bebiş istiyosun hiç bekleme git hemen..

Son düzenleme:
sen o zaman iyi bi kadın dogum dr.na görün niye aklın kalsınki bişeymi var yokmu bosuna düşünmezsin işte..erteleme ama oldumu..hem bak bebiş istiyosun hiç bekleme git hemen..

canm ben hormon testi falan yaptırdım ama yarı bi hormon testi daha varmış bilmiyodum
dedğin gibi aklıma takılıyo ki nasıl hastalanıyım hemen gitcem zaten çok bile bekledim
sağol teşekkür ettim

bende de aynı durum vardı ...adet aralarında da lekelenmelerim oluyordu bazen kahve renkte 3-4 ayda bir oluyordu bu...ama her adet öncesi senin gibi başlıyor sonra kanama oluyordu ..bende doktora gittim ve 4.2 cm çapında bir çikolata kistim olduğunu öğrendim şimdi ameliyat diyor doktor çocuk sahibi olmam çok zormuş normal yolla bütün dünyam başıma yıkıldı ki tekrarlayabiliyor ameliyat olsamda .......inşallah sende böyle birşey yoktur ama kontrol ettir benim hiç aklıma gelmezdi sonunun kiste çıkacağı

benimde yaklaşık üç aydır böyle
ama bu ay ara kanama olmadı
fakat salı günü leke başladı cumartesı gunu normal adet gördüm
gecen ay doktor karından baktı bısey yok dedı
muhtemelen yumurtlama kanamasıdır ve yumurta kendını toparlayamıyordur dedi.

ay_82 sana doktor karından mı baktı alttan mı baktı canım?
supheye kapildim simdi.

canm öncelikle geçmiş olsun Rabbim şifa versin
ben kontrole gittiğimde bişey yok temiz dedi alttan bakmıştı inşallah yoktur ama en kısa zman da gitcem hastaneye

arkadaşım sana da geçmiş olsun benim ara kanamam omuyo sadece adetten önce 5 gün süren lekelenmem oluyo sonra kanama başlıyo
bir de ben o lekelenme günümü mü adet başlangıcı sayıcam yoksa kanamanın olduğu günü mü???
ayyy çok karışık yaaa

alttan baktı canım hiç aklıma gelmezdi başka bir şikayetimde yoktu sancı ,aşırı kanama v.s yani bu hafta tekrar gidicez çocuk yapmaya karar verdik acil olarak daha düşünmüyordum gerçi 5. yılımıza giriyoruz zamanı geldi bakarsan hayırlısı inşallah

canm öncelikle geçmiş olsun Rabbim şifa versin
ben kontrole gittiğimde bişey yok temiz dedi alttan bakmıştı inşallah yoktur ama en kısa zman da gitcem hastaneye

çok sağol canım öğrenmeden 3 ay öncede kontrole gitmiştim ozaman hiçbirşey yok temiz demişti.........doğum kontrol hapı büyümeyi yavaşlatmış bilmeden iyi olmuş kullanman dedi daha önce 6 tane kistim vardı doğum kontrol hapıyla kurtulmuş doktorda temiz bir sorun yok artık dediğinde rahatlamıştım ama bununla karşılaştım son kontrolde inşallah bebekte sorun çıkmaz doğal yolla olması çok zor Allah bilir tabi rabbim aratmasın kimseyi ...kontrol ettirmekte fayda var arada inşallah sendede birşey çıkmaz hepimiz için hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…