Adet öncesi kanama

sumeyrak

Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2022
24
4
16
30
Merhaba arkadaşlar. Sizlere bir soru sormak istiyorum cevaplarınıza ıhtıyacım var. Ben 8 hazıran gunu adet oldum 3 gun suruyor ve bitti sonrasında geçen hafta erkek arkadaşımla bir birliktelık yaşadım ama asla içime bosalmadı emınız. Bıraz once tuvalete gırdıgımde peceteyle sildiğimde pıhtılı bir lekelenme oldu henuz adetime 13 14 gun var bu neyden kaynaklıdır normalmıdır yoksa bu yerlesme kanaması denılenlermı lekelenme hemen geçti sildikten sonra şimdiden teşekkürler

Bu ara herkeste bi yumurts çatlama döneminde bi kanama oluyor sizde de öyle olabilir mi acaba? Günleriniz denk geliyo sanki

Bu ara herkeste bi yumurts çatlama döneminde bi kanama oluyor sizde de öyle olabilir mi acaba? Günleriniz denk geliyo sanki
Zaten şuanda yumurtlama dönemindeyim sanırım anlattığım gibi değişik hissettim internete yazdığımda çok farklı şeylerde yazabiliyor oyuzden sorma ihtiyacı hıssettim

Zaten şuanda yumurtlama dönemindeyim sanırım anlattığım gibi değişik hissettim internete yazdığımda çok farklı şeylerde yazabiliyor oyuzden sorma ihtiyacı hıssettim
Hamilelik içşn bişey diyemem ama kanama sebebi muhtemelen yumurtlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…