Dış gebelik sonrası kanama süreci

Bende dış gebelik geçiriyor olabilirim ama benim betam düşük yarın tekrar bakılacak kürtaj oldunuz mu lütfen banada bilgi verebilir misiniz biraz çok tedirginim
Kendini strese sokma kürtaj olmadim ben iğneyle düşük yaptım emin ol yine en iyisi bıcak altina yatmiyosun hem diş gebelik diye bir durum varsa betam düşük ise 3000den az ise iğneyle duserirler

sizinle daha önce konuştuk mu bilmiyorum ama ben de kimyasal geçirdim kanamam devam ediyor. Bunu adet döngüsü mü saymalıyım yoksa kanama bittikten ne zaman sonra adet olucam
Ben dis gebelikte kanamam 20 gün devam etti kanama bittikten 40 gün sonra hasta oldum

Kendini strese sokma kürtaj olmadim ben iğneyle düşük yaptım emin ol yine en iyisi bıcak altina yatmiyosun hem diş gebelik diye bir durum varsa betam düşük ise 3000den az ise iğneyle duserirler
Geçen hafta pazartesi 31 çarşamba 102 Dün betam 331 di yarın bakılacak tekrar vajinal ulturasonla bakıldı rahim kalınlaşmış sıvı vs görünmüyor dedi yarınki sonuçlarım gösterecek durumu hiçbir ağrım yok pazar kanamam vardı ped doldurmayacak şekilde pazarteside aynı bugün sadece peçeteye geliyor stresten galiba başım ağrıdı :(

Geçen hafta pazartesi 31 çarşamba 102 Dün betam 331 di yarın bakılacak tekrar vajinal ulturasonla bakıldı rahim kalınlaşmış sıvı vs görünmüyor dedi yarınki sonuçlarım gösterecek durumu hiçbir ağrım yok pazar kanamam vardı ped doldurmayacak şekilde pazarteside aynı bugün sadece peçeteye geliyor stresten galiba başım ağrıdı :(
Ya buyuk ihtimalle yatıs verip igneyle duserip kontrol edecekler korktugunu biliyorum ama yapacak bisey yok yine gerçekten şükretki beta normaldeki gibi artmiyo tüpte olup normal gebelik gibi büyüye bilir tüpün patlaya bilir Allah korusun

Back
X