Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sanırım testini regle 5 gün kala yaptırmışsın. Eğer geç döllenme olduysa 5 günde çıkmayabilir. Regl günün geçerse bir daha test yaparsın ve hamilelik yoksa hemen bir doktora git, çünkü kist olabilir. İnşallah hamilesindir
Kendini çok kaptırma canım eğer olmazsa sonra çok hayal kırıklığı olur ama geç döllenme olduysa regle 5 gün kala kanda da çıkmayabileceğini bil. En iyisi sakin bir şekilde beklemen. Olursa çok sevinirsin olmazda hayal kırıklığı olmaz, önümüzdeki aya bakarsın. İnşallah vardır.
çok kaptırmadım canım sadece azıcıkk umutt.geçen aylarda yeterince yaşadım hayal kırıklığı...olmadıysa denemicem bi kaç ay reflüm varmış tedavi oluyorum
hayr canım değilim .... ...
olur muyum bilmiyorum, bazen hiç umudum kalmıyor, bu kadar zaman geçti olmuyor diye çok üzülüyorum. sonra yine yeniden denemelere başlıyoruz ... hayırlısı bakalım zaman ne gösterecek
iyi günler ben bir birşey sorcaktım.tarihini tam olarak hatırlamıyorum ama 2 hafta falan once koyu bır akıntım oldu.bugun ıse 1 hafta oldu adet olmadım.pazar günü test yaptım negatif çıktı yalnız kasıklarımda hasta olcak gıbı bır hıs,çok sık olmasada bel ağrısı,göğüs uçlarında arı ve şişme var.deneyımlerınızden yararlanmak ıstedım.sizce nedir budurum?şimdiden teşekkür ederim cevaplarınız için...