bende şuan o durumu yaşadım yarın kontrol yaptircam inşallah hamileyimdirYerleşme kanaması yaşamış olabilirsin
bende bu sorunun cavabını hep merak ediyorum acaba gerçekten bi bilgisi olan varmiMerhaba hanımlar bu konu çok açılmış ama bir yenisinide ben açıcam galiba ben 8 yıllık evliyim bir kızım var ikinci çocuğu hep istedik ama nasip olmadı en son yıllar önce eşimle bütün tahlilleri yapmıştık sağlıklıyız ama çocuğumuz olmuyordu adetim saat gibidir her ay düzenliydim birkaç kere gecikmem oldu ama gebelik değildi ilk defa başıma birşey geldi adetime 1 hafta vardı pembemsi kahverengi bir leke geldi erken oldum sandım 2 3 gün azalarak devam etti ve bitti şuanda normal edet olacağım tarihte geçti sadece akıntım var acaba gebe mi kaldım bilmiyorum test yapmayada korkuyorum hep negatif çıkmıştı ama bu durumu ilk defa yaşıyorum bir fikri olan varmı
Doktora gittim bugün ultrasonda bişey gözükmedi kan testi verdi oda öğlene kadar çıkarmış moralim bozuldu gene ama test sonucunu bekliyorum yoksada ne edim hayırlısıbende bu sorunun cavabını hep merak ediyorum acaba gerçekten bi bilgisi olan varmi
Merhaba sonucunuz ne çıktıDoktora gittim bugün ultrasonda bişey gözükmedi kan testi verdi oda öğlene kadar çıkarmış moralim bozuldu gene ama test sonucunu bekliyorum yoksada ne edim hayırlısı
Hala bekliyorum daha çıkmadı ama ultrasonda görmeyince biraz umudum yok gibiMerhaba sonucunuz ne çıktı
Canım benimde senin gibi lekelenme oldu dört gün civarı ama hemen peşine düzenli adet gördüm. Hamile olma ihtimalim var mı sence? İnternetten baktım da çok nadir de olsa görülebiliyormuş. Hamile biri düzenli adet göremez heraldeBelirtiler hamilelik gibi ama boşa umutlanmakta istemiyorum kızlar size açılmak istedim hayırlısı Allah tan cumartesi belli olacak bakalım
2.33 sanırım yok ama hala adet olmadım çok sinir bi durumMerhaba sonucunuz ne çıktı
Tam anlayamadım canım adet olmuşsan hamilelik olmamıştır benimde düzenli işte gecikme yaşadığım için şüpelenmiştim testte 2.33 çıktı gebelik yok gözüküyo ama daha adet olamadım 4 gün gecikmem var buda daha çok sinirimi bozuyo ne diyim hayırlısıCanım benimde senin gibi lekelenme oldu dört gün civarı ama hemen peşine düzenli adet gördüm. Hamile olma ihtimalim var mı sence? İnternetten baktım da çok nadir de olsa görülebiliyormuş. Hamile biri düzenli adet göremez heralde
Bence 2.33 sonradan yükselebilecek bir değer. Hemen vazgeçmeyin gecikmeniz 10 gunu bulursa bir kan testi daha verin. Gönlünüzce olsun2.33 sanırım yok ama hala adet olmadım çok sinir bi durum
Canım gecikme falan olmadı bende sadece öncesinde bir kaç gün lekelenme oldu o kafamı karıştırdı olabilir mi diyeTam anlayamadım canım adet olmuşsan hamilelik olmamıştır benimde düzenli işte gecikme yaşadığım için şüpelenmiştim testte 2.33 çıktı gebelik yok gözüküyo ama daha adet olamadım 4 gün gecikmem var buda daha çok sinirimi bozuyo ne diyim hayırlısı
Bi bekle bakalım ozaman gecikme olursa test yaptır bakarsın hamişsindir kısmetCanım gecikme falan olmadı bende sadece öncesinde bir kaç gün lekelenme oldu o kafamı karıştırdı olabilir mi diye
Hayırlısı Allah tan bekliyorum bende dediğin gibi olmazsam bir test daha yapıcam ondada negatif çıkarsa söktürücü kullanırım ozamanBence 2.33 sonradan yükselebilecek bir değer. Hemen vazgeçmeyin gecikmeniz 10 gunu bulursa bir kan testi daha verin. Gönlünüzce olsun
6 gün oldu gecikme daha bişey yok göğüs ağrım ve kasıklarımda ara ara kasılma var acaba varmıdır yokmudur diye diye uykum kaçıyo beklemek çok zormuşBence 2.33 sonradan yükselebilecek bir değer. Hemen vazgeçmeyin gecikmeniz 10 gunu bulursa bir kan testi daha verin. Gönlünüzce olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?