Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamilelik var gibi gorunuyor. Hayirli olsun. Kanla kesinleşdirinEki Görüntüle 3089513 kızlar regli tarihime 4 gün var sonuç böyle nasıl yorumluyorsunuz?
Hamilesindir inşallahEki Görüntüle 3089513 kızlar regli tarihime 4 gün var sonuç böyle nasıl yorumluyorsunuz?
Gebelik testin çok net ortada, adet günün 1.2 gün geçsin öyle kan testi yap bence canımOfff ya bekle dur şimdi keşke öğrenmeseydim![]()
Bat a 6 gun var benimdeKizlar benimde testimi yorumlar misiniz en alttakiler bu sabah
Eki Görüntüle 3089611
Benim durumumda olan bir kişi daha aynı benim de böyle yumurtlama hangi gündüKizlar benimde testimi yorumlar misiniz en alttakiler bu sabah
Eki Görüntüle 3089611
Bence de ya şimdiden umutlanmayayım regl bekliyor gibi bekleyeyim hiç belirti de yok ki şüphelenebileceğimGebelik testin çok net ortada, adet günün 1.2 gün geçsin öyle kan testi yap bence canım
Canim ben ovulasyon testini daha 2 gundur kullaniyorum dun aksam elime gecti hemen yaptim. Arkadaslar gebelik testi de yap dedi yaptm negatif sonra gece 4 gibi bi daha baktim bu sefer silik cizgi cikti sabah ilk idrarla da en alttakini yaptim. O kadar heyecanlandim ki arka arkaya hep :) ben pepaptan takip ediyordum atayim sana canim resmiBenim durumumda olan bir kişi daha aynı benim de böyle yumurtlama hangi gündü
Senin hangi gundu canimBenim durumumda olan bir kişi daha aynı benim de böyle yumurtlama hangi gündü
Ben ovulasyonda 15-16-17 de çift çizgi gördüm 15-16 değerlendirdik sadece bu sabah yaptım 11.gündü silik çift çizgi gebelik, ovulasyon yumurtlamadaki gibi koyuydu ama başka belirti yok vücudumda hissedebileceğim sende var mı belirtiSenin hangi gundu canim
Insallah canim allah kucagimizi bos birakmasin insallahAslında yumurtlama günlerimiz aynı gibi duruyor inşallah ikimiz de güzel haberler alırız yakında :))
siliklestıgı gunu degerlendırmedın mı?Ben ovulasyonda 15-16-17 de çift çizgi gördüm 15-16 değerlendirdik sadece bu sabah yaptım 11.gündü silik çift çizgi gebelik, ovulasyon yumurtlamadaki gibi koyuydu ama başka belirti yok vücudumda hissedebileceğim sende var mı belirti
Yok değerlendirmedim valla o günü değerlendirmek gerektiğini bilmiyordum bile açıkcası bu ay çok kafama takmadımsiliklestıgı gunu degerlendırmedın mı?
Aynen aksi çıkanlar da olduğunu gördüm açıkcası ben de o yüzden pek ümitlenmek istemiyorum. Ben geçen ay 2si regl olmuştum yumurtlamayı 15-16 gördüğüm için tahmini 29-30 olmam lazım diye düşüyorum ama geçen ay çok gecikti stres yaptım muhtemelenInsallah canim allah kucagimizi bos birakmasin insallahbenim herkes sol yazmis ama sag yumurtalik agrisiydi, cok fazla terliyorum ve en onemlisi asiri fazla gaz var :) surekli bir pırt hali :) simdi aramaya innovita yazdim baktim bir kac kisinin testi de boyle bizimki gibi cikmis ama adet olmus,biraz moralim bozuldu. Insallah biz guzel haber aliriz. Bata 6 gun var benim yoksa kan verirdim senin kac gun var canim
Geçen ay dediğim 2 haziranAynen aksi çıkanlar da olduğunu gördüm açıkcası ben de o yüzden pek ümitlenmek istemiyorum. Ben geçen ay 2si regl olmuştum yumurtlamayı 15-16 gördüğüm için tahmini 29-30 olmam lazım diye düşüyorum ama geçen ay çok gecikti stres yaptım muhtemelen
Ay kan verirsen bana da haber eder misin senin bat benimkine gore daha erken kuzumAynen aksi çıkanlar da olduğunu gördüm açıkcası ben de o yüzden pek ümitlenmek istemiyorum. Ben geçen ay 2si regl olmuştum yumurtlamayı 15-16 gördüğüm için tahmini 29-30 olmam lazım diye düşüyorum ama geçen ay çok gecikti stres yaptım muhtemelen
pik gun ve sılıklestıgı gun degerlendırılır :)Yok değerlendirmedim valla o günü değerlendirmek gerektiğini bilmiyordum bile açıkcası bu ay çok kafama takmadım![]()