Bndede 10 gün var adetime lekelenme oldu çok az ve pembe devamı yok 3-4 damla ladar geldi bittiBirde 2 hafta önce pembeli akıntı gelmişti o günden sonra bu belirtiler yaşadım. Gögüste hassasiyet de vardı
Ben adet oldum yumurtlama lekelenmesi yaşamışm şuan test yapma negatif cıkar. İstersen kan ver. Bekleyemiceksin biliyorum idrar negatif cıkıyor. Hamilelik varsa kan ver en dogru sonuç.10 varken lekelenme yaşadım çok az ve pembeydi adetiime 10 gün var erken gebelik negatif çok mu erken yaptiim böyle bişey yaşayıp hamile kalan varmı acaba
Adet oldum hamile degilmişim malesef. Yumurtlama kanaması bende hayatım da 2 kere yaşadım. Yani bazen ilkler olabiliyor. Bişi diyemicem. Adet öncesi belirtilerin var mı. Şuan ne hissediyorsun.Bnm .yumurtlama geçmişti ve daha önce hiç yumurtlama .kanaması yaşamadım
Hayır bir tek yumurta cattlamasında olmaz. Yerleşme kanaması olursa da olurSadece o kanama yumurtlamadan catlamasindan yani o dönemden geçtikten sonra olduğu için bı şüphe düştü içime açıkçası
Her zaman adet öncesi bu şekilde mi olur. Adet öncesi ile hamilelik belirtisi cok benzer ayırt edebilmek icin kendini incelemen lazım.Kasık ağrısı var uykum cok fazla onun disinda bı problem yok
İnşallah hamilesindir.Güzel.dileginiz için teşekkür ederim amin inşallah 10 gün öncesinde lekelnme. Yaşayıp hamile olan çok insan var merrak iste coocuk sahibi olmayı isteyincede insan bı merak ediyor işte
Cok dua et. Lütfen stres yapma. En güzel şeyler seninle olsun.İnşallah Allah kimsenin kucağını boş birakmasin rabbim isteyen herkese nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?