- 14 Mart 2025
- 1.111
- 160
- 38
- 25
- Konu Sahibi Hahahahaha
-
O da kötü bir şey bir pozitif bir negatif söylersiniz sonucuGününde yaparsan net sonuç alırsın canım benimde 1 Nisandı son tarih bugün tam 15.gun adet günüm dün test yaptım pozitif çıktı acaba bozukmu dedim dağıldı çünki esşime awox aldırdım negatif çıktı yine bebe time yaptım pozitif bu sabah kan vermeye gittim tekrar aynı testten yaptım yine pozitif ama Awox negatif verdi yarın kesin sonucu ögrenirim
çalışmamızda
Ben 2 çizgi görüyorum sanki yanlış mı görüyorumBuda bugün
Evet canım cozunurlügü gitti yükleyince aslımda sılik pembe idiBen 2 çizgi görüyorum sanki yanlış mı görüyorum
Kutumuş haliBen 2 çizgi görüyorum sanki yanlış mı görüyorum
Çizgi görünüyor amaKutumuş hali
Eşim bu testten bulabilmiş yarın bunu yapcamBen de onu sordum aslında bu yirmisine denk geliyor yani benim adet olacağım güne denk geliyor 14. gün ama teste çıkar diyorlar zaten varsa adet olacağım gün çıkacak bu durumda 20 Nisan’da yani ama işte ben de merak ediyorum yani dört gün kaldı ve silik dahi yok
yaptiniz mi testi durum nedirEşim bu testten bulabilmiş yarın bunu yapcam
Negatif yarın adet olcam gösteriyor ama beyaz akıntı başladı ıslaklık oluyor tuvalete gidiyorum beyaz gelmısyaptiniz mi testi durum nedir
Adet oldunuz muNegatif yarın adet olcam gösteriyor ama beyaz akıntı başladı ıslaklık oluyor tuvalete gidiyorum beyaz gelmıs
Kız bitti bileAdet oldunuz mu
Valla mı :) bende bugün yaptırdım 1.93 çıktı benimde geldi gelecek ama gelmedi bak şimdi yine içime umut girdiBen adetten önce kan testi vermiştim 1.93'tü beta'm. Yani umutsuzdum negatif sandım adetim gecikince hamile olduğumu öğrendim
Canım ama benimki normalde hep 0.2 çıkar senin normalde kaç çıkar Beta HCG değerinValla mı :) bende bugün yaptırdım 1.93 çıktı benimde geldi gelecek ama gelmedi bak şimdi yine içime umut girdi
Ben ilk defa yaptımCanım ama benimki normalde hep 0.2 çıkar senin normalde kaç çıkar Beta HCG değerin
Hayırlısı o zaman canımBen ilk defa yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?