Gebeliğe Hazırlık Adet öncesi ovülasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Rhea Silvia

Kedisever
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2021
1.771
2.591
53
Merhabalar hanımlar, yarın adet günüm. Bi ovülasyon testi yapayım dedim pik çıktı. Nedeni ne olabilir acaba? Sanırım silik çıkması gerekiyordu?

Eklentiler

• 91830413-F75A-4431-AEF3-3EF2ED0C7FFD.webp
    91830413-F75A-4431-AEF3-3EF2ED0C7FFD.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 187
Yaaa hamile olabilir miyim 😧 elimde test varerken gebelik ve kaset. Yarın ilk idrarla yapayım diyorum çok heyecanlandım şimdi ☺️
İlk idrara gerek yok canım hemen şuan yapsan çıkar pik böyle olunca betada epey yüksektir :)) hadi koş yap ver müjdeyi

Eklentiler

• 9517EC77-1E4E-4971-B8E9-21A0252D056F.webp
    9517EC77-1E4E-4971-B8E9-21A0252D056F.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 170
Az once konunuza denk geldim, ben de hamile oldugunuzu dusunmustum ama zaten arkadaslar sizi test yapmaya ikna etmislerdi, yazmadan cikmistim. İnanin canli yayinda mujdeli haber paylasimi gibi oldu, sizin adiniza cok sevindim, hayirli olsun saglikla kucaginiza alin 🙏🏻🌺

Az once konunuza denk geldim, ben de hamile oldugunuzu dusunmustum ama zaten arkadaslar sizi test yapmaya ikna etmislerdi, yazmadan cikmistim. İnanin canli yayinda mujdeli haber paylasimi gibi oldu, sizin adiniza cok sevindim, hayirli olsun saglikla kucaginiza alin 🙏🏻🌺
Amin canım. Amin. Çoook teşekkür ederim ya hiç beklemediğim bir aydı o kadar mutlu oldum ki çok şükür rabbime. Allah isteyen herkese nasip etsin kimse beklemesin 🤲🏻🤲🏻🥰🥰

Bir de Ovülasyon testiyle hamilelik belli olmaz derler 😃 Allah sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin.Benimde Ovülasyon testlerim bitti elimde bir adet gebelik testim var beklemedeyim 1 haftam var.☺️
Amin amin canım. 🥰 Allah isteyen herkese nasip etsin hem de hemen🤲🏻 Ben geçen ay sürekli test yaptım çok kötü etkilendim ondan. Bence en güzeli beklemek canım bat günün gelsin hayırlı haberlerini alalım 🥰🤲🏻

Back
X