- 22 Nisan 2021
- 1.771
- 2.591
- 53
- Konu Sahibi Rhea Silvia
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence hamilesiniz bi gebelik testi yapın elinizde varsaMerhabalar hanımlar, yarın adet günüm. Bi ovülasyon testi yapayım dedim pik çıktı. Nedeni ne olabilir acaba? Sanırım silik çıkması gerekiyordu?
Bence hamilesiniz bi gebelik testi yapın elinizde varsa
Yaaa hamile olabilir miyimBirde gebelik testi yapın bence hamilelik öncesi ovulasyon testi böyle gösterebiliyor galiba
İlk idrara gerek yok canım hemen şuan yapsan çıkar pik böyle olunca betada epey yüksektir :)) hadi koş yap ver müjdeyiYaaa hamile olabilir miyimelimde test varerken gebelik ve kaset. Yarın ilk idrarla yapayım diyorum çok heyecanlandım şimdi
![]()
Ay yapıyorummmmm o zaman ☺İlk idrara gerek yok canım hemen şuan yapsan çıkar pik böyle olunca betada epey yüksektir :)) hadi koş yap ver müjdeyi
Heyecan yapıp bayıldın mı kızAy yapıyorummmmm o zaman ☺![]()
Heyecan yapıp bayıldın mı kız![]()
Erken gebelik yaptım böyle çıktı yaaaaa çok mutluyummmmmBirde gebelik testi yapın bence hamilelik öncesi ovulasyon testi böyle gösterebiliyor galiba
Tahmin ettiğim gibi hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin canımErken gebelik yaptım böyle çıktı yaaaaa çok mutluyummmmm♀
![]()
Hayırlı olsun İnşaAllah canım tebrik ederimErken gebelik yaptım böyle çıktı yaaaaa çok mutluyummmmm♀
![]()
Amin canım çok şükür bin şükür Rabbime mübarek günde yüzümü güldürdüTahmin ettiğim gibi hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin canım![]()
AmiinnAmin canım çok şükür bin şükür Rabbime mübarek günde yüzümü güldürdüAllah isteyen herkese nasip etsin
![]()
Amin canım. Amin. Çoook teşekkür ederim ya hiç beklemediğim bir aydı o kadar mutlu oldum ki çok şükür rabbime. Allah isteyen herkese nasip etsin kimse beklemesinAz once konunuza denk geldim, ben de hamile oldugunuzu dusunmustum ama zaten arkadaslar sizi test yapmaya ikna etmislerdi, yazmadan cikmistim. İnanin canli yayinda mujdeli haber paylasimi gibi oldu, sizin adiniza cok sevindim, hayirli olsun saglikla kucaginiza alin![]()
Ben beklemiyorim da istemiyorum da ama isteyenler icin amin diyeyimAmin canım. Amin. Çoook teşekkür ederim ya hiç beklemediğim bir aydı o kadar mutlu oldum ki çok şükür rabbime. Allah isteyen herkese nasip etsin kimse beklemesin![]()
Ben beklemiyorim da istemiyorum da ama isteyenler icin amin diyeyim![]()
Amin, hepimizinkiaaa pardon
senin de kalbinden geçen ne dileğin varsa kabul olsun o zaman
![]()
Bir de Ovülasyon testiyle hamilelik belli olmaz derlerErken gebelik yaptım böyle çıktı yaaaaa çok mutluyummmmm♀
![]()
Amin amin canım.Bir de Ovülasyon testiyle hamilelik belli olmaz derlerAllah sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin.Benimde Ovülasyon testlerim bitti elimde bir adet gebelik testim var beklemedeyim 1 haftam var.
![]()