Adet öncesi pembe leke

fale0

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2025
4
0
1
23
Yumurtlama sonrası göğüs hassasiyeti oldu ve ara ara kaşık ağrım oldu regl öncesi 5. Günde erken gebelik negatifti, 2 gün kala adete pembe ve kahverengi lekeler geldi regl mi olacağım emin olamıyorum bu şekilde olup hamile kalan var mı

Yumurtlama sonrası göğüs hassasiyeti oldu ve ara ara kaşık ağrım oldu regl öncesi 5. Günde erken gebelik negatifti, 2 gün kala adete pembe ve kahverengi lekeler geldi regl mi olacağım emin olamıyorum bu şekilde olup hamile kalan var mı
Yerleşme kanaması da olabilir regl başlangıcı da olabilir ama yerleşme regle biraz daha kala oluyor sizin baya az kalmış ama yine de bir ihtimal diyelim:)

Yerleşme kanaması da olabilir regl başlangıcı da olabilir ama yerleşme regle biraz daha kala oluyor sizin baya az kalmış ama yine de bir ihtimal diyelim:)
Bence adet gününe kadar bekle çünkü benim de tam bir hafta öncesinden lekelenme başladı ve adetimden üç gün önce yani bugün regl oldum

bence de 3 gün kaldı benimde beklicem ama çok garip normalde regl olduğum vücudum böyle tepkiler göstermiyor yani her ağrıyı x2 olarak yaşıyorum garip

Benim 1 hafta önce de kahverengi lekelenmem oldu ama kafam çok karıştı bakalım ne çıkacak

Back
X