Adet sancısı adet yok

1Libby

Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2022
387
402
18
31
Selamlar. Dünden beridir adet sancısı çekiyorum. Çok fazla oluyor. Sanki adetim. Ama bakıyorum yok. 24 Mart aşılama yaptım. İdrar testi yaptım bir şey yok. Duphaston kullanıyorum o yüzden mi adetime 1 hafta var. 1 haftadır sancı ara ara geliyor. Dünden beri çok artmış. Uykudan uyandırıyor böyle hamile kalan var mı

Bende dünden beri öyleyim daha 6 gün var adet ağrısı girip çıkıyor bugünde var ara ara ağrıyor bebek deniyoruz 3 aydır bu ağrı olunca baya bi üzüldüm sanki bu ayda tutmadı sanıyorum ki

Bende dünden beri öyleyim daha 6 gün var adet ağrısı girip çıkıyor bugünde var ara ara ağrıyor bebek deniyoruz 3 aydır bu ağrı olunca baya bi üzüldüm sanki bu ayda tutmadı sanıyorum ki
Ben adeti 3 4 gün önce hissetseydim adet olurum derdim ve olurdum. bu kez 13 gün varken belirtiler başladı. Şu an 8 gün var bugün aşırı hissediyorum. Kullandığım ilaç acaba erken mi sökecek diyorum. Şaştım kaldım

bende aynıyım normalde 2 gün kala hafif ağrım olurdu 6 gün nedir ya yıkıldım resmen erken mi regl olcam anlamadım.

Canımm bence duphastondan benim de öyle çünkü..sabah kalktım eyvah kesin adet oldum diye lavaboya gittim ki normalde 7-8 gün var.. Senle aynı gün olduk aşılamayı.. Ama hiç bir şey yok.
Ama belim inanılmaz çok ağrıyor.
Ara ara kasıklarıma batmalar oluyor.
Allahım hayra çıkarsın bu ağrılarımızı, inşallah hamileyizdirr

Evet Teach_ benim de öyle. Umarım umarım çokça amin

Kızlar bu olabilir mi yaaa çok hafif neredeyse görünmüyor çok heyecan yaptım şimdi

Eklentiler

• 6C5672AD-37C6-4B3B-8281-31C9A19CD0BE.webp
    104 KB · Görüntüleme: 119
Ben gördum bence var gebelik. Ilk gebeligim boyleydi cokkk silikti hemen kan vermisti gecenij 12sinde :)) kanda cikmisti.

Ben dayanamamistm zaten silik ciktiysa bence kanda vardir ama sabrediosaniz bu daha iyi, net cikar sonuc.

Ben dayanamamistm zaten silik ciktiysa bence kanda vardir ama sabrediosaniz bu daha iyi, net cikar sonuc.
Ya zaten varsa hani ilerleme oluyor mu diye 2 günde bir kan vermek gerekiyormuş. İnşallah varda daha çok yeni. Sürekli o kaygıya da düşmeyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…