Selamlar. Dünden beridir adet sancısı çekiyorum. Çok fazla oluyor. Sanki adetim. Ama bakıyorum yok. 24 Mart aşılama yaptım. İdrar testi yaptım bir şey yok. Duphaston kullanıyorum o yüzden mi adetime 1 hafta var. 1 haftadır sancı ara ara geliyor. Dünden beri çok artmış. Uykudan uyandırıyor böyle hamile kalan var mı
Bende dünden beri öyleyim daha 6 gün var adet ağrısı girip çıkıyor bugünde var ara ara ağrıyor bebek deniyoruz 3 aydır bu ağrı olunca baya bi üzüldüm sanki bu ayda tutmadı sanıyorum ki
Bende dünden beri öyleyim daha 6 gün var adet ağrısı girip çıkıyor bugünde var ara ara ağrıyor bebek deniyoruz 3 aydır bu ağrı olunca baya bi üzüldüm sanki bu ayda tutmadı sanıyorum ki
Ben adeti 3 4 gün önce hissetseydim adet olurum derdim ve olurdum. bu kez 13 gün varken belirtiler başladı. Şu an 8 gün var bugün aşırı hissediyorum. Kullandığım ilaç acaba erken mi sökecek diyorum. Şaştım kaldım
Ben adeti 3 4 gün önce hissetseydim adet olurum derdim ve olurdum. bu kez 13 gün varken belirtiler başladı. Şu an 8 gün var bugün aşırı hissediyorum. Kullandığım ilaç acaba erken mi sökecek diyorum. Şaştım kaldım
Canımm bence duphastondan benim de öyle çünkü..sabah kalktım eyvah kesin adet oldum diye lavaboya gittim ki normalde 7-8 gün var.. Senle aynı gün olduk aşılamayı.. Ama hiç bir şey yok.
Ama belim inanılmaz çok ağrıyor.
Ara ara kasıklarıma batmalar oluyor.
Allahım hayra çıkarsın bu ağrılarımızı, inşallah hamileyizdirr
Canımm bence duphastondan benim de öyle çünkü..sabah kalktım eyvah kesin adet oldum diye lavaboya gittim ki normalde 7-8 gün var.. Senle aynı gün olduk aşılamayı.. Ama hiç bir şey yok.
Ama belim inanılmaz çok ağrıyor.
Ara ara kasıklarıma batmalar oluyor.
Allahım hayra çıkarsın bu ağrılarımızı, inşallah hamileyizdirr