- 14 Mart 2021
- 248
- 79
- 48
- 25
- Konu Sahibi Eylul lina
-
Evet benim öyleydi..:)Arkadaşlar daha adetime 1 hafta var ama sanki adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor böyle olupta hamile olduğunu öğrenen varmı?
Aynı şekilde bende öyleyim suanda inşallah hamileyizdirArkadaşlar daha adetime 1 hafta var ama sanki adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor böyle olupta hamile olduğunu öğrenen varmı?
İnşAllah hamileyizdirrr yaaa ayyy eger hamile kalirsan guzel haberi ver . Çoğu kişi adet olacakmissin gibi ağrır falan diyorlar normalmiş yaniAynı şekilde bende öyleyim suanda inşallah hamileyizdirEnfeksiyondada aynı şey oluyo o yüzden çok umutlanmıyorum
İnşAllah hamileyimdir cok teşekkür ederim cevabınız içinGenelde öyle oluyo benim gebeliklerimde hep sancı oluyo adet olucagimi zannediyordum günüm geçince anliyodum hamile olduğumu
Yaaa Rabbim sağlikla kucağınıza almayı nasip etsin darısı bizlere olsun inşAllah. Bendede suan erken gebelik testi var ama yapmak istemiyorum 3 gün kala yapacağım siz hangi marka kullandıniz gebelik testiniBende de oldu ama ben test yapmadan 10 gün önce hamileyim kesin dedim test aldım negatif çıktı hatta çok çok çok silik çıkmışta ben sonradan fark ettim 10 gün sonra erken gebelik testi aldım silik çıktı şuan ya 7 haftalık ya da 5 haftalık hamileyim
Ayy inşalah hayırlısı olsun hepimiz içinİnşAllah hamileyizdirrr yaaa ayyy eger hamile kalirsan guzel haberi ver . Çoğu kişi adet olacakmissin gibi ağrır falan diyorlar normalmiş yani
Bende predictor aldım Güvenilir değil diyenler olmuş kimiside onu önermiş herkes bise diyorEki Görüntüle 2895023
Amin amin inşallah ben pyro clınıce kullandım bu şekilde çıktı testim sat 9 Haziran testi 17 temmuz da yaptım akşamına kan verdim 73 çıktı beta, sanırım bende geç döllenme oldu doktora gitmedim henüz bilmiyorum o yüzden. Bence de 3 gün kala yapın çok daha iyi sonuç alırsınız inşallah gebelik vardır
Dediğiniz gibi herkes bir şey diyor bende eczaneden istedim onu verdi direkt, özellikle marka belirtmedimBende predictor aldım Güvenilir değil diyenler olmuş kimiside onu önermiş herkes bise diyor
Siz adetten kac gün önce yaptınız acabaDediğiniz gibi herkes bir şey diyor bende eczaneden istedim onu verdi direkt, özellikle marka belirtmedim
Adet brlirisiyle hamilelik belirtisi ayni ztnArkadaşlar daha adetime 1 hafta var ama sanki adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor böyle olupta hamile olduğunu öğrenen varmı?
Son adet 9 Haziran dı ilk kaset test 10 temmuz da yaptım negatif çıktı 17 temmuz da tekrarladım erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı sanırım bende geç döllenme olduSiz adetten kac gün önce yaptınız acaba
Ayy inşalah hayırlısı olsun hepimiz içinİlk burda paylaşıcam güzel haberleri
Evet öyleymiş bakalım hayırlısı olsunAdet brlirisiyle hamilelik belirtisi ayni ztn
Anladimmm benim adetim 28 günde bir oluyor son adet tarihim 12 si ay 31 cektigi için Ağustosun 9 unda olmam lazim erken gebelik testini 6 sındamı yapim yoksa 9undamiSon adet 9 Haziran dı ilk kaset test 10 temmuz da yaptım negatif çıktı 17 temmuz da tekrarladım erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı sanırım bende geç döllenme oldu
Bence net olarak 9 unu bekleyin daha sağlıklı olur sizin için diye düşünüyorumAnladimmm benim adetim 28 günde bir oluyor son adet tarihim 12 si ay 31 cektigi için Ağustosun 9 unda olmam lazim erken gebelik testini 6 sındamı yapim yoksa 9undami
Peki tamam teşekkür ederim haberi sizinle paylaşacağımBence net olarak 9 unu bekleyin daha sağlıklı olur sizin için diye düşünüyorum
Mutlaka paylaşınPeki tamam teşekkür ederim haberi sizinle paylaşacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?