Adet sancısı çekip hamile kalan varmı

Eylul lina

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2021
248
79
48
25
Arkadaşlar daha adetime 1 hafta var ama sanki adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor böyle olupta hamile olduğunu öğrenen varmı?

Genelde öyle oluyo benim gebeliklerimde hep sancı oluyo adet olucagimi zannediyordum günüm geçince anliyodum hamile olduğumu

Bende de oldu ama ben test yapmadan 10 gün önce hamileyim kesin dedim test aldım negatif çıktı hatta çok çok çok silik çıkmışta ben sonradan fark ettim 10 gün sonra erken gebelik testi aldım silik çıktı şuan ya 7 haftalık ya da 5 haftalık hamileyim

Yaaa Rabbim sağlikla kucağınıza almayı nasip etsin darısı bizlere olsun inşAllah. Bendede suan erken gebelik testi var ama yapmak istemiyorum 3 gün kala yapacağım siz hangi marka kullandıniz gebelik testini

Amin amin inşallah ben pyro clınıce kullandım bu şekilde çıktı testim sat 9 Haziran testi 17 temmuz da yaptım akşamına kan verdim 73 çıktı beta, sanırım bende geç döllenme oldu doktora gitmedim henüz bilmiyorum o yüzden. Bence de 3 gün kala yapın çok daha iyi sonuç alırsınız inşallah gebelik vardır

Bende predictor aldım Güvenilir değil diyenler olmuş kimiside onu önermiş herkes bise diyor

Son adet 9 Haziran dı ilk kaset test 10 temmuz da yaptım negatif çıktı 17 temmuz da tekrarladım erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı sanırım bende geç döllenme oldu
Anladimmm benim adetim 28 günde bir oluyor son adet tarihim 12 si ay 31 cektigi için Ağustosun 9 unda olmam lazim erken gebelik testini 6 sındamı yapim yoksa 9undami

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…