Gebeliğe Hazırlık Adet sancısı görüyorum ama 2 gün geçti hiç böyle olmazdı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ebsamkai

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2018
219
74
18
25
Adet sancısı gibi sancı görüyorum çok sık değil kısa kısa sürüyor adetimden de 2 gün geçti böyle olup hamile olan var mı sizce hamile miyim

Adet sancısı gibi sancı görüyorum çok sık değil kısa kısa sürüyor adetimden de 2 gün geçti böyle olup hamile olan var mı sizce hamile miyim
Dediğine göre yumurtlamanın 16ncı günündesin değil mi ? Öyleyse gebelik olma ihtimali yüksek. Adetin gelmemeye devam ederse bi test yap. Çünkü normal şartlarda yumurtlamanın 14'ncü gününde gelir adet. Senin ki geçmiş.

22 aralık da en son adet olmustum yumurtlama 16.gününde miyim şuan bilmiyorum ki

Sabah ilk idrarla test yap hayırlısı bakalım

Hayırlısı neyse o olsun olumsuza alıştır kendini iyisi hediye olsun hayal kırıklığına uğramak daha zor dr inşallahhamilesindir

Hayırlısı neyse o olsun olumsuza alıştır kendini iyisi hediye olsun hayal kırıklığına uğramak daha zor dr inşallahhamilesindir
İnşallah hamileyimdir çok teşekkür ederim ama hiç böyle olmazdı sancı olduğu zaman adet olurdum arkasından

İnşallah hamileyimdir çok teşekkür ederim ama hiç böyle olmazdı sancı olduğu zaman adet olurdum arkasından
Benimde adet sancısı varmış gibi oldum belim her yerim ağrıdı ben her saniye wc gidip olacam diye kontrol ediyodum yarın inşallah iyi haberlerini duyarız

22 aralık da en son adet olmustum yumurtlama 16.gününde miyim şuan bilmiyorum ki
Hımm. Ben yumurtlama gününü biliyorsundur diye düşünmüştüm canım. O zaman mecbur bekliyceksin. Ama istiyorsan test yap yine de.

Hımm. Ben yumurtlama gününü biliyorsundur diye düşünmüştüm canım. O zaman mecbur bekliyceksin. Ama istiyorsan test yap yine de.
Yarın sabah yapıcam 4 tane uygulama var telefon da yazıyor yumurtalama günleri ordan takip ediyorum sabah test yapıcam

Şimdi yaptım iki tane biri erken gebelik testi diğeri de normal ikisinde de birşey cıkmadı yarın yapmam artık adet olmazsam akşam kan testi yaptırmak için giderim
Anladım hayırlısı olsun belki kanda çıkar idrarda çıkmamıştır.

Back
X