Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dediğine göre yumurtlamanın 16ncı günündesin değil mi ? Öyleyse gebelik olma ihtimali yüksek. Adetin gelmemeye devam ederse bi test yap. Çünkü normal şartlarda yumurtlamanın 14'ncü gününde gelir adet. Senin ki geçmiş.Adet sancısı gibi sancı görüyorum çok sık değil kısa kısa sürüyor adetimden de 2 gün geçti böyle olup hamile olan var mı sizce hamile miyim
Dediğine göre yumurtlamanın 16ncı günündesin değil mi ? Öyleyse gebelik olma ihtimali yüksek. Adetin gelmemeye devam ederse bi test yap. Çünkü normal şartlarda yumurtlamanın 14'ncü gününde gelir adet. Senin ki geçmiş.
Çok heyecanlıyım çok korkuyorum ya olumsuz çıkarsa diye çok da dua ediyorumSabah ilk idrarla test yap hayırlısı bakalım
Çok heyecanlıyım çok korkuyorum ya olumsuz çıkarsa diye çok da dua ediyorum
Orası öyle tabi ki :)Korkunun ecele faydası yok :)
İnşallah hamileyimdir çok teşekkür ederim ama hiç böyle olmazdı sancı olduğu zaman adet olurdum arkasındanHayırlısı neyse o olsun olumsuza alıştır kendini iyisi hediye olsun hayal kırıklığına uğramak daha zor dr inşallahhamilesindir
Benimde adet sancısı varmış gibi oldum belim her yerim ağrıdı ben her saniye wc gidip olacam diye kontrol ediyodum yarın inşallah iyi haberlerini duyarızİnşallah hamileyimdir çok teşekkür ederim ama hiç böyle olmazdı sancı olduğu zaman adet olurdum arkasından
Hımm. Ben yumurtlama gününü biliyorsundur diye düşünmüştüm canım. O zaman mecbur bekliyceksin. Ama istiyorsan test yap yine de.22 aralık da en son adet olmustum yumurtlama 16.gününde miyim şuan bilmiyorum ki
İnşallah şuan hamile misiniz pekiBenimde adet sancısı varmış gibi oldum belim her yerim ağrıdı ben her saniye wc gidip olacam diye kontrol ediyodum yarın inşallah iyi haberlerini duyarız
Yarın sabah yapıcam 4 tane uygulama var telefon da yazıyor yumurtalama günleri ordan takip ediyorum sabah test yapıcamHımm. Ben yumurtlama gününü biliyorsundur diye düşünmüştüm canım. O zaman mecbur bekliyceksin. Ama istiyorsan test yap yine de.
18 günlük bebeğim var rabbim sizede nasıl etsinİnşallah şuan hamile misiniz peki
Burdan yaz olur mu sonucu. Merak ederim.Yarın sabah yapıcam 4 tane uygulama var telefon da yazıyor yumurtalama günleri ordan takip ediyorum sabah test yapıcam
Amin inşallah şimdi iki tane test yaptım biri erken gebelik testi diğeri normal test birşey cıkmadı18 günlük bebeğim var rabbim sizede nasıl etsin
Şimdi yaptım iki tane biri erken gebelik testi diğeri de normal ikisinde de birşey cıkmadı yarın yapmam artık adet olmazsam akşam kan testi yaptırmak için giderimBurdan yaz olur mu sonucu. Merak ederim.
Idrar testinde çıkmaya bilir kan kesin cozumAmin inşallah şimdi iki tane test yaptım biri erken gebelik testi diğeri normal test birşey cıkmadı
Anladım hayırlısı olsun belki kanda çıkar idrarda çıkmamıştır.Şimdi yaptım iki tane biri erken gebelik testi diğeri de normal ikisinde de birşey cıkmadı yarın yapmam artık adet olmazsam akşam kan testi yaptırmak için giderim