Adet sancısı hamilelik belirtisi mi?

Bendede mide bulantısı göz kararması bel ağrısı var regl 2 3 gün var testim böyle

Eklentiler

• IMG_5499.webp
    IMG_5499.webp
    37,5 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG_5407.webp
    IMG_5407.webp
    136,6 KB · Görüntüleme: 40
Rabbim gonlunden geceni nasip etsin insallah insallah sagliklidir ve vardir bebis sagliklada kucagina alirsin dualarim seninle 🥺gecmiste yasananlar icinde rabbim sabir versin guc versin
Amin insallah tum isteyenlere nasip olsun.tam olarak ne zaman test yapmaliyim acaba.diger cocuklatimda hicbisey planli degildi.nasil oldu bitti anlamamisti.bu sefer her detayi dusunuyorum.umarim emeklerimiz karligini alir

Benim tüpüm alındı iç kanama geçirdiğim için ama doktorum diğer tüp iyi durumda dedi sezeryan gibi oldum 3 ay bekle dinlen yeter dedi deniyoruz şimdi
Ya sezeryan gibi zor olmustr 🥺🥺 beni üç yerden deldiler karnımı öyle almış doktor . Dua edelim birbirimize inşallah

Oyle zatne ama kan vermek de yipratici erken ogrensek de beta yukselicek mj vs daha cok panik oluyo insan
Kanda adet oncesi 2 3 güne kadar çıkıyor geç döllenme yoksa eğer. Ama evdeki testlerde adetten 3 5 gün sonra idrara yansıdığı için gereksiz yapmak ve yanıltıcı yanlis anlamayın birde burada bu testleri paylaşıyorlar daha çok kafa karışıyor.

Back
X