Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar 17 ekimde pik gördüm, öncesinde 2 günde 1 pik gördükten sonra ki 3 günü değerlendirdik. 17 sinden beri kasıkta ağrı, regl sancısı gibi. Hafif hafif iğne batmaları, bel ağrısı mevcut. Bugünde kabızlık var. Gebelik belirtisi olabilir mi yaşayan var mı aranızda?
Progesteron yükselmesiyle alakalı bi durum bu. Yumurtlamadan sonra progesteron hormonu devreye girer ve rahmi gebeliğe hazırlar. O yükselince de bu tarz belirtiler çıkıyor ortaya. Şuan yaşadığın durum gebelik belirtisi değil.
Bana da cevap verebilir misiniz 12sinde pik gördüm bugün regl günüm ama regl olmadım yumurtlamadan sonra düne kadar her gün kaşık ağrım vardı ince bi şekilde ve bacak kramplarım. Şuan göğüs ağrısı yeni başladı ve gerçekten içim çekilir gibi midem kalkıyor gebelik testi yok elimde ovülasyon yaptım ikis de koyu çıktı bu şekilde öğrenenler varmış ama bilginiz var mı yardım eder misiniz
Ayy benim de öyle şuanda.. aynı belirtiler bende de mevcut ama benim yumurtlama 18 ekimdi, ovulasyonda cift çizgiyi göremedim henüz gebelik testimde negatif. Böyle olup öğrenen cok varmış, testi yapın yarın bence
Ayy benim de öyle şuanda.. aynı belirtiler bende de mevcut ama benim yumurtlama 18 ekimdi, ovulasyonda cift çizgiyi göremedim henüz gebelik testimde negatif. Böyle olup öğrenen cok varmış, testi yapın yarın bence
Kızlar merhaba benimde 2 gündür sol kasığımda batma var doktora muayene oldum yumurtan çatlamış o baskı yapabilir dedi ama takip edelim dedi dış gebelik belirtiside olabilirmiş hafif ara ara bel ağrısıda var biraz tedirginim reglime 11 gün var daha