• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YUMURTLAMADAN SONRA KASIK AĞRISI VE KABIZLIK

sudee5

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2025
70
16
3
25
Kızlar 17 ekimde pik gördüm, öncesinde 2 günde 1 pik gördükten sonra ki 3 günü değerlendirdik. 17 sinden beri kasıkta ağrı, regl sancısı gibi. Hafif hafif iğne batmaları, bel ağrısı mevcut. Bugünde kabızlık var. Gebelik belirtisi olabilir mi yaşayan var mı aranızda?

Progesteron yükselmesiyle alakalı bi durum bu. Yumurtlamadan sonra progesteron hormonu devreye girer ve rahmi gebeliğe hazırlar. O yükselince de bu tarz belirtiler çıkıyor ortaya. Şuan yaşadığın durum gebelik belirtisi değil.

Çok teşekkür ederim🙏
Bana da cevap verebilir misiniz 12sinde pik gördüm bugün regl günüm ama regl olmadım yumurtlamadan sonra düne kadar her gün kaşık ağrım vardı ince bi şekilde ve bacak kramplarım. Şuan göğüs ağrısı yeni başladı ve gerçekten içim çekilir gibi midem kalkıyor gebelik testi yok elimde ovülasyon yaptım ikis de koyu çıktı bu şekilde öğrenenler varmış ama bilginiz var mı yardım eder misiniz

Eklentiler

• IMG_8446.webp
    IMG_8446.webp
    89,8 KB · Görüntüleme: 86
Ayy benim de öyle şuanda.. aynı belirtiler bende de mevcut ama benim yumurtlama 18 ekimdi, ovulasyonda cift çizgiyi göremedim henüz gebelik testimde negatif. Böyle olup öğrenen cok varmış, testi yapın yarın bence🙏❤️

Ayy benim de öyle şuanda.. aynı belirtiler bende de mevcut ama benim yumurtlama 18 ekimdi, ovulasyonda cift çizgiyi göremedim henüz gebelik testimde negatif. Böyle olup öğrenen cok varmış, testi yapın yarın bence🙏❤️
Merhaba ağrılarınız devam etmiş miydi sonuç negatif mi?

Kızlar merhaba benimde 2 gündür sol kasığımda batma var doktora muayene oldum yumurtan çatlamış o baskı yapabilir dedi ama takip edelim dedi dış gebelik belirtiside olabilirmiş hafif ara ara bel ağrısıda var biraz tedirginim reglime 11 gün var daha

Back
X