adet sancısı olupta hamile olan varmı yardımm lütfen

ozlm m

Su damlası
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2015
352
121
Yardım edin lütfen agrılarım var adetim olmadı normalde erken olurum hep ikigün önce test yaptım nrgatif acaba bebek varmı varsada neden çıkmadı ?

Stres adet gecikmesini en çok tetikleyen şeydir.hic adet gecikmesini yaşamayan ben bu ay 2 gün gecikmeli adet oldum.tabi iklim,çevresel faktörler,çeşitli hastalıklar hatta ay içinde gecirdigin grip bile adet gecikmesine neden olabilir.öte yandan bhcg hormonu bazı gebelerde adet tarihinden bi kaç gün sonra bile çıkabilir.şuan beklemekten başka birşey yapamazsın 7 gün gecikmesi halinde hala test negatifse doktora gitmeni oneririm 7 güne kadar adet gecikmesi yada erken olması normal kabul edilir.bu süreç içinde ne olur ne olmaz ilaç alma tabi kan testi yaptırıp gebeliğin oluşup oluşmadığını da ogrenebilirsin

Umit vermek istemiyorum,sadece bende de oldu demek isterim.iki hamileligimde de ustelik.baya baya sanci cekince,yoktur bisey ben kuruntu yapiyorum demistim:)

teşekür ederim kızlar beni böyle meraklandıran tek şey geçen ay 24 günde adet oldum bu ay bugün 30 cu günüm hala gelen giden yok salı günü test yaptım negatfti ara ara bel ve kasık agrım var akşamdan bellide mide bulantım var hiç stres yapmadım olmuycak zaten diyip adet günümü bekledim erkende olmayınca işte böyle merakta kaldım en iyisi birazdaha beklemek yinede halırlısı olsun

adet belirtisiyle hamilelik belirtisi ayni oluyor.senin tam olarak sat kac.testti cok erken yapmissin varsada cikmaz adet gununden 1 hafta gecince kesin sonuc cikar.ve 4.5 gun sonra yaparsan silk olarak yine cikar halilelik varsa.ama erken oluyorum diye dusunme.

KIZLAR BENDE ADETLİ GİBİ KASIK AĞRISI VAR AMA BİRDE MİDEMİN OLDUĞU BÖLGEDE ACIYOR
SOL KASIĞIMDA Kİ SANCIYA BENZİYOR,
BU DA MI HAMİLELİK BELİRTİSİ ACABA,,

senin gunun gectimi.insan hisediyor vucutta belli ediyor hamileligi adet gunune yakin asiri yorgunluk halsizlik oluyor mideniz tuaf oluyor ara ara usume hissi.tabiki kisiden kisiye degisebilir

Canlar bn bayadır girmiyom en son 5 matta yszmışım ogünde adetm başladı morelim bozuldu ve bidads girmedim bugn yumutlama günüm bakalım artk önümüzdeki aylra

Canlar bn bayadır girmiyom en son 5 matta yszmışım ogünde adetm başladı morelim bozuldu ve bidads girmedim bugn yumutlama günüm bakalım artk önümüzdeki aylra

CNM BENDE SENINLE AYNI DURUMDAYIM BİREBİR,
GECEN AY NASİP OLMADI HASTALANDM BEŞ GÜN GECİKMEYLE,
PAZAR GÜNÜ BENİMDE YUMURTLAMA GÜNÜMDÜ,
BAKALIM BU AY NASIL OLACAK,,

İnşallh canm bu ay bebişlerimiz tutunr bizde de seviniriz insann ümüdi kırılıyo bnmi adetime 10 gn var bakalım hayırlısı olsun

BENIM 10. AYIM,
BEN BU AY SOĞAN KÜRÜNE BAŞLADIM
BİDE ÇÖREK OTU YİYORUM HERGÜN Bİ TATLI KAŞIĞI

Adet agrisi gibi karin agrim var ve ardindan seffaf bir islaklik olusuyor. Belim de agriyor. Adetime 1 hafta var. Hamile olabilir miyim?

selam kızlarrr ben yeniyim burada konu açtım ama cevap veren olmadı benim sorunum şu son adet tarihim 12.03.15 5 gün süren adetimin ardından özellikle sağ kasığımda beni rahatsız eden bi sancı belirdi ve akıntılarım arttı hala devam ediyor tabi bu arada eşimle birlikte olduk geri çekme yöntemini kullanıyoruz bugün kasık sancım için jinekoloğa gittim önce vajinit dedi ultrasonla yumurtalıklarımı kontrol ettikten sonra kan tahlili istedi gebe olabilirsin ona göre ilaç yazarım dedi hastane sonucu günler süreceğinden özel bir laboravuarda yaptırdım testi ve sonuç negatif sizce testi erken mi yaptırdım gebelik şuan gözükmez mi bu arada BAT 10.04.15 ?? konuyla pek ilgisi yok ama şunuda eklemek istiyorum çocukluğumdan gelen kasık fıtığım var bir süre önce rahatsızlık vermemeye başlamıştı bende pek önemsemedim bu belirtiler fıtığın belirtileriylede uyuşuyor :/

daha erken kan testinde en erken 1-2 gün önce çıkıyo diyolar biraz bekle istersen. 15 gün adet normal değil.

X