• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet sancısı var adet yokk

AsenaB

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
24
Puanlar
8
Kızlar adetim 16 gün gecikti dün test yaptım negatif. Olsa çıkardı artık. İki haftadır önce kasıklarımda batma yaşadım sonra adet ağrısına döndü hergün adet olcak gibi sıkıştırıp geçiyor göğüslerimde de ağrı var o geçmiyor. Neden adet ağrısı ve göğüs ağrısı yaşayıp adet olamıyorum doktora gitmeden önce sizin tecrübenize danışmak istedim kendi kendime söktürücü çaylar içsem mi

Kan testi verebilirsin belki gebelik vardır

Kan testi verebilirsin belki gebelik vardır
Kuzum keşke olsa gebelik olsa coktan çıkmaz mıydı idrar testinde. Kadın doğuma randevu 10 gün sonra var aile hekimine gitsem adet söktürücü yazar mı ki

Kuzum keşke olsa gebelik olsa coktan çıkmaz mıydı idrar testinde. Kadın doğuma randevu 10 gün sonra var aile hekimine gitsem adet söktürücü yazar mı ki
Bazen çıkmayabiliyor testten dolayı sağlık ocağında yarın kan ver bence

Bazen çıkmayabiliyor testten dolayı sağlık ocağında yarın kan ver bence
😓tamam yarına randevu aldım şimdi sağlık ocağına. Ya göğüslerim hiç sızlamaz normalde ama sürekli sızlıyor testler negatif cıkmasa kesin hamileyim derdim. Çok Teşekkür ederim 🙏

😓tamam yarına randevu aldım şimdi sağlık ocağına. Ya göğüslerim hiç sızlamaz normalde ama sürekli sızlıyor testler negatif cıkmasa kesin hamileyim derdim. Çok Teşekkür ederim 🙏
rica eserim İnşallah hamilesindir ☺️

Var mı arkadaşlar bu durumu yaşayan yazarsanız çok sevinirim gecikmeler illaki olur ama adet olcak gibi hissettiniz mi bu süreçte sonra oldunuz mu

Bende aynı durumdayım 6 gün gecikti dostinex kullanmıştım yumurtlamadan bir hafta sonra adet ağrıları başladı karnımda kasıkta adetten önce idrar testinde negatif çıktı sonra adet 6 gün gecikti hala adet ağrısı yaşıyorken bu sabah erken saatlerde adet başladı maalesef hormonlar dengesizleşti galiba öncesinde kahve lekeler gelmişti yerleşme mi diyede düşünmüştüm sonunda söküldü kanama

Bende aynı durumdayım 6 gün gecikti dostinex kullanmıştım yumurtlamadan bir hafta sonra adet ağrıları başladı karnımda kasıkta adetten önce idrar testinde negatif çıktı sonra adet 6 gün gecikti hala adet ağrısı yaşıyorken bu sabah erken saatlerde adet başladı maalesef hormonlar dengesizleşti galiba öncesinde kahve lekeler gelmişti yerleşme mi diyede düşünmüştüm sonunda söküldü kanama
Size de geçmiş olsun hormonal dalgalanma sebebiyle bencede

Back
X