Adet sancısı

mislina2

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2023
221
77
13
Kızlar meraba adetime 4 5 gün kaldı. Sabahtan beri adet olacakmisim gibi bi sancı gelip gidiyor ve sol göğsümde belirgin bı ağrı var sabahta sol kasığımda sızı oldu yaklaşık 10 dakika süren. Adetim erken mi olucak acaba ya da gebelik olabilir mi test yapsam cikmaz diye düşündüm

Merhaba erken gebelik testlerinde genelde 6 gün önceye kadar diye yazıyor mesela prediktör marka olanda. Belirtiler konusunda da inanın her ay bir sürü belirti yaşayıp hep negatif çıkanda var , belirtisiz hamile kalanda .. inşallah gönlünüzce olur .

Belki de negatif çıkmasından korkup test yapmıyorum İnşallah çok sağolun

2 şüphenizde de haklısınız. Ikisi de olabilir. Zaten adet ve hamilelik belirtileri de çok benzer. En iyisi adetiniz gecikirse bir test yapmak.

Benim geçen ay 25 inde regl oldum bu Ayıda değerlendirdik daha günüme 10 gün var ama regl sancısı çekiyorum ve beyaz akıntım oldu 2 kere sizce ne olabilir gebeliği deniyoruz zaten ama umutlanmakta istemiyorum

Benim geçen ay 25 inde regl oldum bu Ayıda değerlendirdik daha günüme 10 gün var ama regl sancısı çekiyorum ve beyaz akıntım oldu 2 kere sizce ne olabilir gebeliği deniyoruz zaten ama umutlanmakta istemiyorum
Benim de aynı şekilde su gibi akıntım var inanın bende bilemiyorum ne olduğunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…