ADET SANCISI

semanurrr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2016
63
33
3
28
kızlar merhaba ben 10 aylık evlyım ve bı konuda yardımınıza cok ıhtıyacım var be adet olunca kasıkalrım cok agrıyor her adetımde evlenmeden oncede evlendıkten sonrada oluyor bu kıst falan yok neden agrıyo olabılır neyapmam lazzım agrı ıcın benım adetım 4.5 gunde bıtıyor da yardımcı olun

kızlar merhaba ben 10 aylık evlyım ve bı konuda yardımınıza cok ıhtıyacım var be adet olunca kasıkalrım cok agrıyor her adetımde evlenmeden oncede evlendıkten sonrada oluyor bu kıst falan yok neden agrıyo olabılır neyapmam lazzım agrı ıcın benım adetım 4.5 gunde bıtıyor da yardımcı olun

Canım ben 12 yaşında adet gordum ve ilk günden bu güne her adet olmadan 7-5 gün önce sancim olmaya baslar olduğum gün de af buyur kusup dururum yılan gibi kivranirim yerlerde hele eşim isteyse karnimi kesip kurtulasim geliyo her ay bir kilo serum bir iğneyle ilk günü atlatiyorum ama maalesef 3-4 gün suruyo aynen bu şekilde adet surem de 6-8 gün arası çok aşırı kanamam da olur. Gitmedigim doktor kalmadı rahimin çok kasiliyo dediler başka da birşey denediler dogurana kadar boyleymis fakat benim 5 yıldır çocuğum olmuyo hiç bitmicek gibi :(

aaa anladm canım benımde agrılarım oluyo bıtek ılk gun ama allaha cok sukur 5 gundede bıtıyo adetım 10 aylık evlym bende esımle 4 ay bırlıkte kalabıldık askere gıttı o dort ayda 2 ay korunmadık sadece bızımde kalmadı hormon testı falan yaptırdın mı

mrb... canlar benimde hep öyle oluyor hatta şimdi hamiş olduğum halde adet zamanlarıma geldiğimde hiç uyuyamıyorum sanki adet oluyormuşum gibi sancılarım oluyor ama kime dediysem hep bana adet günü yaklaşınca şekerli su için diyorlar bide adet zamanında sürekli ılık suya bol şeker atıp için iyi geliyor diyorlar ben genelde adetimi bilmem ne zaman olacağımı günlerim belli olmuyordu olduğum günlerde genelde bol şekerli ılık su içiyorum iyi geliyor denemekte fayda olur bi deneyin derim belki sizde de azda olsa bir etki gösterebilir umarım gösterirde çünkü çok acı verici bir durum adet sancızı çekmek

bende hiç adet takvimi fln kullanmama gerek kalmazdı, o ağrıdan o sancıdan ne zaman olacağımı bilirdim.Evlenince geçer dediler hep, 1 yıllık evliyim değişen bir şey yok.Şimdi de çocuk yapınca geçerciler çoğaldı etrafımda :) İşin ilginci değil ailede sülalede böyle sancıyla adet olan yok, numuneliğim.

bende hiç adet takvimi fln kullanmama gerek kalmazdı, o ağrıdan o sancıdan ne zaman olacağımı bilirdim.Evlenince geçer dediler hep, 1 yıllık evliyim değişen bir şey yok.Şimdi de çocuk yapınca geçerciler çoğaldı etrafımda :) İşin ilginci değil ailede sülalede böyle sancıyla adet olan yok, numuneliğim.
yok kuzum vallah evlenincede geçmiyor ben kendimden yola çıkaraktan söylüyorum ben öncede çok ağrılı oluyordu şimdi de çok ağrılı ve hamiş olduğum halde ağrılar aynı devam ediyor

mrb... canlar benimde hep öyle oluyor hatta şimdi hamiş olduğum halde adet zamanlarıma geldiğimde hiç uyuyamıyorum sanki adet oluyormuşum gibi sancılarım oluyor ama kime dediysem hep bana adet günü yaklaşınca şekerli su için diyorlar bide adet zamanında sürekli ılık suya bol şeker atıp için iyi geliyor diyorlar ben genelde adetimi bilmem ne zaman olacağımı günlerim belli olmuyordu olduğum günlerde genelde bol şekerli ılık su içiyorum iyi geliyor denemekte fayda olur bi deneyin derim belki sizde de azda olsa bir etki gösterebilir umarım gösterirde çünkü çok acı verici bir durum adet sancızı çekmek

canım nekadarlık evlısın nasıl hamıle kaldın

yok kuzum vallah evlenincede geçmiyor ben kendimden yola çıkaraktan söylüyorum ben öncede çok ağrılı oluyordu şimdi de çok ağrılı ve hamiş olduğum halde ağrılar aynı devam ediyor
Allah verirde hamile kalırsam demek yine çekeceğim, kurtuluş yok gibi.

Allah verirde hamile kalırsam demek yine çekeceğim, kurtuluş yok gibi.
kendimi sıcak tuttuğum zamanlarda o zaman fazla ağrım olmuyor genelde kışın üşüttüğümüzden dolayı çok ağrımız olur bende böyle oluyor sizde nasıl oluyo bilmiyom ama herkes öyle diyor genelde:

ne sorunun vardı pekı canım nasıl kaldın hamıle
sorun yoktu kuzum doktorlar herzaman kist var diyorlardı ama son gittiğim doktor polikistler herkeste bulunur o sorun olmaz hamişlğe dedi gerçekten de öyle oldu:)

o nekı canım suan adetm mesela daha yenı oldu mahvoluyorum suan ya
normalde herkeste bulunuyormuş polikistler yani hamiş olanlarda bile ultrasyonda dahil gözüküyormuş o da adet olduğumuzda dökülüyor pis kan yani adet oluşumuzun belirtileri oluyor genelde

polikist derse korkmanı gerektirmez zaten kuzum zaten o polikistler bizde olduğu için adetlerimiz sancılı geçer hatta ilk olduğumuz anlarda kanımız genelde sanki parça parça geliyor sizde de oluytor mu

yok kuzum ALLAH etmeye kız ne çocuk düşürmesi bende hep öyle düşünüyordum oysa öyle değilmiş normalde evli olmayan birinde bile yumurta hep öyle oluyormuş ama evlenince dölllenme olursa bide sperm ymurtaya tam ulaşırsa bebek oluyor ulaşamadığında parça parça kan halinde dışarı atılıyor çünkü bende bekarken bile parça parça kan gelirdi evlendikten sonrada devam etti bende ilk zamnalarda çocuk düşürüyom dedim doktora dedim öyle bişey yok dedi sadece yumurta kendini hazırlıyor döllenme olamadığı zaman öyle parça olup dükülüyor dedi geçikme olduğu zamnlarda bana ultrasyunda baktıklarında bir sürü kist şeklinde göründü adet sonrası baktıklarında ise hiç bişey yoktu o parçalar kist görünümü veriyormuş zaten ultrasyona:)

Back
X