Adet sancısımı gebelik mi

Yaaa çok sevindim. Inanamiyorum. Darisi basima. Yarin hemen kan testi yaptır
İnşaallah ya darısı başına karnım şiş göğüslerim de ağrı bel ağrısı her ay adetimde olan ağrıların hepsi vardı 1 gün geçti adetim sadece çok şaşkınız hala

Yani ben de olsam inanamam. Benim 3 gün gecti ya biraz umutlandim simdi sabah olsada test yaptirsam

Şimdi kan testi yaptırdım. Ama dayanamayıp bide kendim test aldım. negatif. Sabaha kadar karnım ağrıdı hasta olamadım. Zaten bütün ümidüm kırıldı. Çok üzgünüm

Kızlar test sonucum çıktı. Yine negatif . Çok üzgünüm bütün umudum kırıldı. Biliyordum zaten onun stresinden hasta olamıyorum.

Kızlar test sonucum çıktı. Yine negatif . Çok üzgünüm bütün umudum kırıldı. Biliyordum zaten onun stresinden hasta olamıyorum.
Üzülmeyin lütfen hayırlı zamanda olur inşallah, hem şimdi öğrendiniz ya belki adetiniz de sökülür
Benim de olmadı, olmuyor yani, daha adetime var şimdiden lekeler gelmeye başladı, adetime kadar “acaba hamile olabilir miyim ya” diye düşünmeme azıcık heveslenmeme bile fırsat kalmıyor, ne yapsam olmuyor yani yok yok yok…. bu güne kadar gördüğüm tek çizgi kuruma çizgisi onun bile fotoğrafını çekip sürekli bakıyorum çift çizgi görsem kafayı yerim herhalde
Testmiş, oymuş buymuş herşeyi şöyle elimin tersiyle itip atmak istiyorum artık , o kadar bıktım ki , kendimi çok yorulmuş hissediyorum
Allah yardımcımız olsun bizim de yüzümüzü güldürsün ne diyeyim….

tabiki zaten hayırlıysa olsun. Zaman çok kötü çocuk yetiştirmek zor. Ama insan anne olmayı o duyguyu heyecanı tatmak istiyor. Sizin ne zamandır olmuyor.

tabiki zaten hayırlıysa olsun. Zaman çok kötü çocuk yetiştirmek zor. Ama insan anne olmayı o duyguyu heyecanı tatmak istiyor. Sizin ne zamandır olmuyor.
Öyle tabi Allah hepimize hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin
Bizim de 20 aydır olmuyor, eşimde de bende de sorun var, ben başından beri tedavi görüyorum, eşim tedaviye yeni yeni başladı
Siz ne zamandır deniyorsunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…