İnşaallah ya darısı başına karnım şiş göğüslerim de ağrı bel ağrısı her ay adetimde olan ağrıların hepsi vardı 1 gün geçti adetim sadece çok şaşkınız halaYaaa çok sevindim. Inanamiyorum. Darisi basima. Yarin hemen kan testi yaptır
Hayırlı olsun canımKızlar iyi akşamlar test yaptım sonuç çift çizgi çıktı ama inanamıyorum
Test sonucunun resmini paylaşır mısınızÜzülme zamanı gelince olucak inşaallah
Maalesef attım. Bekledim hiçbişey çıkmadıTest sonucunun resmini paylaşır mısınız
Yaren hanima demistim benMaalesef attım. Bekledim hiçbişey çıkmadı
Teşekkür ederimHayırlı olsun canım
Baya belirgin cnm hemn bi kan ver bence
Üzülmeyin lütfenKızlar test sonucum çıktı. Yine negatif . Çok üzgünüm bütün umudum kırıldı. Biliyordum zaten onun stresinden hasta olamıyorum.
tabiki zaten hayırlıysa olsun. Zaman çok kötü çocuk yetiştirmek zor. Ama insan anne olmayı o duyguyu heyecanı tatmak istiyor. Sizin ne zamandır olmuyor.Üzülmeyin lütfenhayırlı zamanda olur inşallah, hem şimdi öğrendiniz ya belki adetiniz de sökülür
Benim de olmadı, olmuyor yani, daha adetime var şimdiden lekeler gelmeye başladı, adetime kadar “acaba hamile olabilir miyim ya” diye düşünmeme azıcık heveslenmeme bile fırsat kalmıyor, ne yapsam olmuyor yani yok yok yok…. bu güne kadar gördüğüm tek çizgi kuruma çizgisi onun bile fotoğrafını çekip sürekli bakıyorum çift çizgi görsem kafayı yerim herhalde
Testmiş, oymuş buymuş herşeyi şöyle elimin tersiyle itip atmak istiyorum artık , o kadar bıktım ki , kendimi çok yorulmuş hissediyorum
Allah yardımcımız olsun bizim de yüzümüzü güldürsün ne diyeyim….
Öyle tabi Allah hepimize hayırlısıyla sağlıkla nasip etsintabiki zaten hayırlıysa olsun. Zaman çok kötü çocuk yetiştirmek zor. Ama insan anne olmayı o duyguyu heyecanı tatmak istiyor. Sizin ne zamandır olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?