• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet sıklığı

matilda1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3.959
Puanlar
83
Kızlar merhaba tam 30 yaşındayım. Yıllarca pkosla uğraştım yani 14 -22 yaş arası sorunlu geçti devamlı ilaçlar aniden sancılar hastaneler vs 22 den sonra sıkıntı yaşamadım düzenli adet oldum 26 da evlendim evlendikten sonra da sorun olmadı hemen çocuğum oldu şuanda 2.5 yaşında. Normalde tam 30 günde bir olan adet döngüm sırasıyla 29-28-27 ve şuanda da 26 güne düştü yani her ay birer gün falan geriye gidiyor erken oluyor başına gelen var mı böyle bir durum

26 gün normal aralıkta bence bir sorun yoktur ama içiniz rahat etmiyorsa doktorunuza bir danışın. Bende de bazen 22 gün bazen 30 günde bir oluyor ama doktor normal aralıkta olduğu için olabilir bir sorun yok demişti.

Kızlar merhaba tam 30 yaşındayım. Yıllarca pkosla uğraştım yani 14 -22 yaş arası sorunlu geçti devamlı ilaçlar aniden sancılar hastaneler vs 22 den sonra sıkıntı yaşamadım düzenli adet oldum 26 da evlendim evlendikten sonra da sorun olmadı hemen çocuğum oldu şuanda 2.5 yaşında. Normalde tam 30 günde bir olan adet döngüm sırasıyla 29-28-27 ve şuanda da 26 güne düştü yani her ay birer gün falan geriye gidiyor erken oluyor başına gelen var mı böyle bir durum
Benimde 28 günde bir olan döngüm son 3 aydır 26 güne düştü. Bazen 2 gün geç 2 gün erken olurdu ama üst üste ilkkez böyle geldi. Bende bu yıl 30 olcam hatta 30 diyebiliriz de 😅 yaşla alakalı mi mevsimsel bir durum mu bilemiyorum

Back
X