arkadaşlar nolur bilen cevap versin, ilaç bittikten ne kadar sonra adet olunur?
farlutal ya da tarlusal hapı sabah akşam düzenli olarak içtiğin takdirde hap bittikten 5 ila 7 gün sonra geliyor. hatta benim bi keresinde 10 güne kadar ulaştığıda oldu.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar nolur bilen cevap versin, ilaç bittikten ne kadar sonra adet olunur?
farlutal ya da tarlusal hapı sabah akşam düzenli olarak içtiğin takdirde hap bittikten 5 ila 7 gün sonra geliyor. hatta benim bi keresinde 10 güne kadar ulaştığıda oldu.
Slm arkadaşlar,
En son mens tarihim 13 mayıs ve halen regl olamadım,2-3 gün geciktiğinde test yaptım ama negatif çıktı.. Şu an neredeyse 15gün oldu halen gecikme var,Rusyadayım dr a da gidemiyorum sizce farlutal alıp kullanmalı mıyım ya da biraz daha bekleyeyim mii???? off karar veremedim,hamilelik durumu varsa zarar da verebilir diymii??
Ben lise ve üniv.deyken 3 ayda 1 adet olurdum..12-13 sene önce falan.Dr bana bu farlutal'ı vermişti.Ondan sonra takır takır günü gününe adet oluyorum,hiç şaşmadı taa ki hamile kalana kadar![]()
slm cnm bende yeni üye oldum. Düzensizlik bende de vardı doktora gittim tarlusal verdi 3 ay boyunca kullan düzene girer dedi şimdi kullandım bende yeni bitti bi 10 gün içinde regl olucam sanırım. daha öncede denedim olmuştu sıkıntısı yok.