• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet söktürücü& gebelik

eftal A

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2025
33
5
1
26
Adet söktürücü kullanıp gebe kalan var mı

Adetim 22 gün gecikti ve dün doktorum adet söktürücü verdi ama rahim duvarımın da kalınlaştığını söyledi gebeliğe hazırlık da olabilirmiş 10 gün içerisinde adet olmazsam geç döllenme olabileceğini söyledi
Dün ilaca başladım sarımsı akıntı gelmeye başladı ilaçla birlikte ve bu gecikme boyu ara ara gelen minik lekeden geldi bugün yine

Çok ilginç değil mi 22 gün geciken adette nasıl geç döllenme olabiliyor bir sonraki adet gelmiş neredeyse test yaptırdınız mı gebelik için

Zaten rahim kalınlaşması gebeliğe hazırlıktır gebelik olmayınca o duvarlar dökülür o zaman adet oluruz ve rahim duvarları incelir bu döngü her ay devam eder. Mevsim geçişinde böyle şeyler olur bende de olmuştu yaza girerken doktora gittim ultrasonla baktı rahim kalınlaşmış gebeliğe hazırlık olabilir dedi kan testi verdim negatifti adet söktürücü yazdı aslında onu da öncesinde içiyordum yine de adet olmuyordum sonra düşünmeyi bırakınca kendi kendine adet oldm yine

Şu an testi pozitif değil Doktora şimdiye kadar belli olmaz mıydı diye sorduğumda hayır belki de şimdi döllenmeye başlıyordur ya da 5 gün önce başlamıştır dedi hala bir ihtimal varmış adet olmazsan 10 gün iöerisinde test yapalım dedi

Zaten rahim kalınlaşması gebeliğe hazırlıktır gebelik olmayınca o duvarlar dökülür o zaman adet oluruz ve rahim duvarları incelir bu döngü her ay devam eder. Mevsim geçişinde böyle şeyler olur bende de olmuştu yaza girerken doktora gittim ultrasonla baktı rahim kalınlaşmış gebeliğe hazırlık olabilir dedi kan testi verdim negatifti adet söktürücü yazdı aslında onu da öncesinde içiyordum yine de adet olmuyordum sonra düşünmeyi bırakınca kendi kendine adet oldm yine
Yani ilaç sonrası adet olmasam bile gebelik var diyemeyiz stresten kaynaklı olabilir

Yani ilaç sonrası adet olmasam bile gebelik var diyemeyiz stresten kaynaklı olabilir
Aynen öyle bence geç döllenme olamaz zaten bu kadar geç döllenme olursa bile bebek tutunmaz . Ben de çok stresli bir dönemdeydim dedim ya düşünmeyi bırakında direkt adet oldum

Back
X