adet sokturucu kullansammi

huysuz kadin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2016
377
64
98
36
slm kizlar ben en son 18 kasimda adet gordum ve arlik ayi bklenen adet gununde 22 arlikta idrar testi yaptim 3 tne 3 u de poztif cikti fakat kan testinde ngtif cikti doktor gebelik yok dedi dogal olarak ama ben hala adet gormedim adet sokturucu kullansammi artik ne yapmaliyim sizce

Ya hamileysen? Tekrar yapaanmı yada doktora git bence

Ya hamileysen? Tekrar yapaanmı yada doktora git bence
olablirmi ki doktor yok dyince gitmedim bidha bande ama idrarda cikip kanda cikmamsi beni cok sasrtti tkrarmi kan versem acaba bak hatta yaptgim testte buydu canim

Eklentiler

• IMG_20220101_135017.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 48
olablirmi ki doktor yok dyince gitmedim bidha bande ama idrarda cikip kanda cikmamsi beni cok sasrtti tkrarmi kan versem acaba bak hatta yaptgim testte buydu canim
Baya belli evet. Bende idrarda böyldi acile gittim dün kan testim 87.2 çıktı var yani. Benimde ilk testim böyle çıktı 2. Daha koyu çıkmıştı bence hiçbir ilaç içme

Baya belli evet. Bende idrarda böyldi acile gittim dün kan testim 87.2 çıktı var yani. Benimde ilk testim böyle çıktı 2. Daha koyu çıkmıştı bence hiçbir ilaç içme
hayrli olsun canim cok sevindim senin adina ya tatlm kanda ngtfi gorunce haşlandim resmn idrar testinde net var yani ama kanda cikmama ihtimali nedir onu anlymadim ve 2.ay oldu hala gelen giden yok adet olsam.en azindan kafam rhtliycak onume bakicam

Bende en son 2 aralik da adet oldum 1 ocakta olmam gerekirken henuz olmadım testler de hep tek cizgi cikiyor doktorumu aradım oda hormonlarina bi bakalım dedi pazartesiye randevu aldım amh lh fsh vs bakilacak o arada bide muayene olucam rahim duvarı kalinlasmadığı icin adet olamiyoruz sanırım ada cayı yesil cay falanda ictim gunlerce söktürmedi bi sende baktır eger randevu alabilirsen

canim benm testler pozitif cikti doktor bana bir suru testler yapti kan idrar ama kanda gblik cikmayinca gbelik yok 10 gun sonra gel adetin baslamzssa dedi acikcasi bnde geblik yok diye gitmedim nasil olsa olurim diye ama 2 .ay gldi artik acba boyle olan sonradn kanda yukselen oldumu bnim gibi ya

Gidip hormonlarina baktirmaktan baska caren yok burada kimsenin durumu kimseye uymaz birinin olusmustur ama senin yoktur yani kimseye gore degerlendirme kendini ya bidaha test al test yap artik 2. Cizgi eger hamilelik varsa zaten koyu cikacaktır yada git kan ver düsunüp etrafta sorusturmakla gecmez o merak kan vermisken doger dedigim hormonlarida iste doktorundan en azindan hamilelik yoksa neden adet olmadiğini anlarsın

sagol canim pazrtrsi baktricam

B
ence acile git bir yaptır

Merhaba, adet söktürücü vs aldınız mı? Sonuçlarınız belli oldu mu?
Adet tarihim geçeli oldu benimde o yüzden bir sormak istedim size
mehrhaba canim dun kan verdim ama aile hekimim cuma sonuc vericek e nabizada dusmedi suanlik hala beklemedyim yani senin gunun nkdr gecikmede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…