Adet Söktürücüsümü yoksa Adet Geciktiricisimi almalıyım

GDragon

Kalp Her Zaman SOLdan Atar
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2015
531
477
Agustosun 24 ü gibi yurtdışına geziye çıkacağım... bütün gün ayakta kalacağım için... Her dakika tuvalete gitmek istemiyorum... Adet günümü bilmiyorum adet geciktiriciyi 5 gün önce alınması gerekiyormuş. ama ben 2 ayda bazen 3 ayda bazen ayda bir regl görüyorum ama günü belli olmuyor... doktora gittim ama hiçbir sorun çıkmadı... bana tarlusal vermişti.. içtikten 10 gün sonrada adet olmuştum... üzerinden 2 ay geçti yine hasta olamadım. doktora gidiyorum ama kis yada hormonlarımda sorun gözükmüyor... Bazıları tarlusalı günde 4 defa içiyorlar. ama bana doktor iki defa vermişti...

Şimdi bugun tarlusal alsam... sabah 2 akşam 2 içsem... ilaç 3 günde biter... ayın 20 sine kadar hasta olabilirmiyim.. (diğer içtiğimden 1 hafta sonra olmuştum) ... yoksa adet kesici ilaçmı alsam... adet söktürücü ilaç alsam nasıl kullanmam gerek... çünkü adet olma günümü bilmiyorum... ilacı hergünmü içmem gerek... (Regl zamanlarında insanların gögüsleri yada karınları ağrır yaklaştıgını anlarlar ama bende öyle bir belirtide olmuyor)

X