• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adet sonrası Bel ağrısı neden ??

minikpatiler22

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2022
74
24
3
Arkadaşlar merhaba ben bu ayın 13'ünde regl oldum gayet normal bir şekilde sonrasında reglim bitti ama reglim bittikten sonra anlamsız bir bel ağrısı başladı bende neyden kaynaklı bilmiyorum sağlık ocağına gittim kum ya da taş olabilir dedi ilaç kullandım 5 gün boyunca ama yine de bana mısın demedi hala ağrıyor asla geçmiyor bu arada bu ay içerisinde ella ertesi gün hapı kullandım onunla bir alakası var mı bilmiyorum çünkü içtikten sonra bu tarz bir ağrım olmadı adetim bittikten sonra başladı aranızda var mı böyle bir şey yaşayan ?

yumurtlama döneminde benim agrıyor, regl bittikten sonra yumurtlama basladıgı icin onun agrısı olabilir bence. kac gun surdu ve hala gecmedi mi? gecmis olsun canım

Hayır hala geçmedi reglim biteli 2 hafta olacak nerdeyse asla geçmiyor şu an yumurtlama dönemimdeyim oda yarın bitecek bakalım umarım geçer ağrı kesici içmekten yıldım başka bir problem var muhtemelen

yumurtlama döneminde benim agrıyor, regl bittikten sonra yumurtlama basladıgı icin onun agrısı olabilir bence. kac gun surdu ve hala gecmedi mi? gecmis olsun canım
Benim de regl bittiği gibi ağrım başlıyor.5 gün devam ediyor yaklaşık 6 aydır dr gittim yumurtlama ağrısı dedi sorun yok dedi. Ama bana mantıklı gelmedi Hem bittiği gibi başlıyor hemde çok şiddetleniyor kalcam ve bacağıma kadar vuruyor ağrısı. Sizin ağrınız nasıl şiddetli mi yoksa hafif kasık ağrısı mi

Benim de regl bittiği gibi ağrım başlıyor.5 gün devam ediyor yaklaşık 6 aydır dr gittim yumurtlama ağrısı dedi sorun yok dedi. Ama bana mantıklı gelmedi Hem bittiği gibi başlıyor hemde çok şiddetleniyor kalcam ve bacağıma kadar vuruyor ağrısı. Sizin ağrınız nasıl şiddetli mi yoksa hafif kasık ağrısı mi
Sizin yaşadığınız gibi benzer Benım de, yumurtlama agrısı bence de o

Back
X