Adet sonrası bitmeyen kahverengi akıntı

Kupkubra

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2021
52
24
18
Son adetim beklediğimden 4 gün gecikti sonra normal şekilde 1hafta adetim oldu fakat 4 gündür kahverengi akıntım bitmedi hatta bugün pembe geldi hamile olabilir miyim adet gecikmesi yaşadığımda idrar testi yapmıştım biri pozitif biri negatif çıkmıştı

Kimyasal yaşıyor olabilirsiniz. Testi yenileyin, kanama devam ederse doktora gitmeyi ihmal etmeyin.

Son adetim beklediğimden 4 gün gecikti sonra normal şekilde 1hafta adetim oldu fakat 4 gündür kahverengi akıntım bitmedi hatta bugün pembe geldi hamile olabilir miyim adet gecikmesi yaşadığımda idrar testi yapmıştım biri pozitif biri negatif çıkmıştı
durumunuzu merak ettim bende de adetim bittiğinden beri kahverengi akıntı bi kaç gündür devam ediyor

durumunuzu merak ettim bende de adetim bittiğinden beri kahverengi akıntı bi kaç gündür devam ediyor
Bir sonraki adet günümden 5 gün önce aynı şekilde kahverengi akıntım yine gelmeye başladı doktora gittiğimde enfeksiyon kaptığımı söyledi ayrıca kist de oluşmuş antibiyotik kullandım ayrıca prolaktin hormonum da çok yüksek çıkmıştı o da akıntı yapar dedi onun ilacını 1ay kullanıp bir sonraki adetimde kontrole gideceğim eğer kasık ağrın da çoksa ve akıntın da yoğunsa doktoru ihmal etme canım 🙏

Back
X