ADET SONRASI KANLI AKINTI BEKAR MUAYENE

kelebekangel1090

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2017
3
0
1
28
ARKADAŞLAR MERHABA BEN 20 YAŞINDA BEKAR BİRİYİM.ADETLERİM HEP DÜZENLİ OLUR..İLK KEZ BU AY ADET DÖNEMİMDEN 12 GÜN SONRA İLK ÖNCE MUKUS GİBİ KANLI PIHTIMSI AKINTILAR FARKETTİM İKİ GÜN BOYUNCA.SONRASINDA TUVALETİMİ YAPTIKTAN SONRA PEÇETEYE GELEN KANI FARKETTİM ŞİMDİ İKİ GÜNDÜR REGL DÖNEMİNE BENZER ŞEKİLDE KANLI AKINTIM OLUYOR YARIN DOKTORA GİDECEĞİM FAKAT BAKİREYİM VE MUAYENEDEN ÇOK KORKUYORUM HİÇBİR ŞEKİLDE DOKUNULMASINI İSTEMİYORUM.BENİM YAŞADIĞIM SORUNU YAŞAYAN VAR MI VE MUAYENE ŞEKLİ NASIL OLUYOR ?

DAHA ÖNCE VAR MI BÖYLE BİR DURUM YAŞAYAN ARKADAŞLAR MUAYENE NASIL OLUYOR YARDIMCI OLUN LÜTFEN ÇOK KORKUYORUM

Bekarsin muayeneden korkma ... Ustten rahmine bakar ....hadi en fazla bence en akinti geliyor mu diye bakar belki peceteyle neden korkuyorsun ...doktor kizlik zarina zarar verecek hicbirseyi yapmaz... Rahmimiz bizim hazinemiz korkuuu birak randevunu al doktora gorun ona iyi bak...

Teşekkür ederimm daha önce bekar bi tanıdığıma kulak çöpü gibi bişeyle bakılmıştı onun mantar şikayeti vardıda ben hiçbir şekilde o tarz bişey istemiyorum inşallah hiç gerek kalmadan anlaşılır sağ olun

Canim kulak copu ile baksa bile acimaz korkma bekarken hicbir muayene can yakmaz inssllah onemli birseyin yoktur sevgiler

Merhaba arkadaslar bende baska bişey sormak istiyorum daha önce regl geciktirici kullanan oldumu acaba nasıl kullanılıyor regl den ne kadar önce başlamalı ve bırakılmalıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…