Adet sonrası kasık ağrısı

Esnm

Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2020
291
93
18
28
Merhabalar arkadaşlar adetimin bittikten sonra kasık ağrısı arada bel ağrısı başladı neden böyle olur acaba böyle bir durumla karşılaşan var mı ?

Üşütmüş olabilirsiniz, enfeksiyon kapmış da olabilirsiniz

Yaa inşallah kötü birşey çıkmaz zaten bebek istiyorum olmuyor hepten zorlaşır
Allah korusun, çıkmaz öyle kötüyü düşünmeyin hemen. Ben ilaçsız bol suyla atlattım enfeksiyonu öyle bir şey varsa siz daha çabuk atlatırsınız. Devam ederse ağrınız bir doktora görünün bence uzman tavsiyesi almak daha sağlıklı

Sıra aldım canım gideyim en iyisi bol su da içeyim gidene kadar

Merhaba Dr a gittiniz mi ?benim de kasigim ağrıyor adetten hemen sonra başladı Dr a gittim birsey yok dedi idrar tahlili istedi Dr bir şey çıkmadı

evet kendi kendne geçti aama bu ağrı çok rahatsız eden bir ağrı değildi bir hissiyat gibiydi daha çok.
sende kist mi var?
Dr iltihap dedi . Bende sürekli iltihap oluyor akıntı sarı renk ama ağrı olmazdı busefer ağrıyla gittim iltihap dedi antibiyotik içtim azaldı adet oldum ağrı yoktu adet bitti yine ağrı var herhalde ya ilaç yetersiz geldi yada ağrı başka şeyden. Kist vs yok ultrasonla bakti

Hmm anladım ben de öyle iltihap falan yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…