Adet sonrası ovulasyon

zlmtnz

Sabır...
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2023
475
104
33
40
Kızlar adet bitimi, hemen ertesi günü bu ovulasyon testi bize ne anlatmak istiyor olabilir? 😃

Eklentiler

• 1000001083.webp
    1000001083.webp
    18 KB · Görüntüleme: 377
olabilir kuzu. yumurta reglin 4.günü büyümeye başlıyor. yani reglden hemen sonra da yumurtlamak mümkün. teste devam et bi kaç güne pik olacak gibi 🙄

Adetim 4 gün sürüyor normalde. Akşami bitmiş gibiydi. Sonra 5. Günü bütün gün pembe akıntım ve aşırı kasık ağrım oldu yattım tüm gün dün. Bugün hiç ağrım yok ama şeffaf akıntım var. Bi ovulasyon testi yapayım dedim böyle çıktı. Eğer dün gece çatlamışsa ya da bu sabah, böyle çıkması normal mi sence güzelim?

Gebelik ihtimaliniz var mı? Adet diye düşündüğünüz yerleşme kanaması olabilir belki?

Ah keşke öyle olca kuzu, baya kanlı bir adet dönemi geçirdim maalesef 😞
Sıkmayın canınızı önümüzdeki aya inşallah 😊 bugünü değerlendirin bence siz yine de. Adetin ertesi gününü değerlendirip hamile kalanlar da var. Her şey yumurtlamaya bağlı sonuçta.

Sıkmayın canınızı önümüzdeki aya inşallah 😊 bugünü değerlendirin bence siz yine de. Adetin ertesi gününü değerlendirip hamile kalanlar da var. Her şey yumurtlamaya bağlı sonuçta.
Aynen öyle yaptım hatta dün akşamdan başladım ağrıma rağmen 😄teşekkür ederim hayırlısı ama beni ovulasyon testi yapmaya iten tek şey dünkü 1 gün süren ağrıydı. Umut fakirin ekmeği...

Aynen öyle yaptım hatta dün akşamdan başladım ağrıma rağmen 😄teşekkür ederim hayırlısı ama beni ovulasyon testi yapmaya iten tek şey dünkü 1 gün süren ağrıydı. Umut fakirin ekmeği...
Bilmez miyim ben de bata 6 gün kala bugün ovulasyon yaptım biraz koyu çıkınca da umutlandım ama bakalım hayırlısı 😂

Kızlar adet bitimi, hemen ertesi günü bu ovulasyon testi bize ne anlatmak istiyor olabilir? 😃
Valla canım bende bunu merak ediyordum. Adetim bu ay üç gün sürdü. Ama dolu dolu üç gün. 4. Gün hafif leke oldu. Pempemsi. Bugün 5 gün ve benim şeffaf akıntım başladı bel ağrıyla birlikte ve bugun göğüslerim şiş. Ovalasyon testim yok maalesef ve kist mi oldum diye korkuyorum. Çünkü bir kere kist oldum. Ve onda da akıntım coktu bebek beklerken kist olmuştu ve doğum kontrol hapı kullanmak zorunda kalmıştım

Valla canım bende bunu merak ediyordum. Adetim bu ay üç gün sürdü. Ama dolu dolu üç gün. 4. Gün hafif leke oldu. Pempemsi. Bugün 5 gün ve benim şeffaf akıntım başladı bel ağrıyla birlikte ve bugun göğüslerim şiş. Ovalasyon testim yok maalesef ve kist mi oldum diye korkuyorum. Çünkü bir kere kist oldum. Ve onda da akıntım coktu bebek beklerken kist olmuştu ve doğum kontrol hapı kullanmak zorunda kalmıştım
Vallahi kuzum Bu konuyla ilgili Benim de çözemediğim çok şey var ama artık dinleye dinleye vücudumu tanımaya başladım . geçen ay da böyle bir ağrım olduğunda ki Doktor adetimin 12 günü yumurtlamam olmadığını söylemesine rağmen 21 günü Ağrı ile birlikte doktora gittiğimde yumurtamın büyüdüğünü gördüm .Yani aynı ay içerisinde Doktor hem yumurtan yok Hem de 27 milim yumurtan olmuş dedi . vücudumuz değişik bazen bizi yanıltabiliyor . Ben geçen ayki gibi yumurtlama ağrısı olduğunu düşünüyorum dünkü ağrım'ın . Çünkü bir gün sürüyor Hakkımızda hayırlısı olsun Bekliyoruz bakalım başka Elden bir şey gelmiyor. benim de yoktu ovulasyon testim keşke dün gidip alsaydım Dün o Ağrı sırasında Belki de pik görecektim ama bugün de pike yakın artık yarın öbür gün belli olur bilemiyorum

Yapacağımız tek şey zannediyorum bugünleri değerlendirmek gerisi Allah'a kalmış

Yapacağımız tek şey zannediyorum bugünleri değerlendirmek gerisi Allah'a kalmış
Dua edelim birbirimize geçen ay bende aynı şekilde hiç belirti yokken yumurtlama gördüm ama bu ay daha 5. Günüm ve seffaf su gibi akıntı geliyor. Peki canım sende akıntı var mı göğüs hassasiyeti vs. Kist olursa gerçekten çok üzülürüm çünkü kaç ayimi aldı geçen ki kist doğum kontrol hapiyla geçmişti

Dua edelim birbirimize geçen ay bende aynı şekilde hiç belirti yokken yumurtlama gördüm ama bu ay daha 5. Günüm ve seffaf su gibi akıntı geliyor. Peki canım sende akıntı var mı göğüs hassasiyeti vs. Kist olursa gerçekten çok üzülürüm çünkü kaç ayimi aldı geçen ki kist doğum kontrol hapiyla geçmişti
Ederim tabii güzelim Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın Benim dün çok fazla kasık ağrım bel Ağrım ve göğüslerimde sızı vardı hatta yürürken sütyensiz sallanırken bile hissediyordum bugün hafif bir hassasiyet var ama öyle bir Sızım yok dediğim gibi o bir gün oldu geçti ben de ama geçen ay ki bayağı bir sürmüştü hem bel hem kasık ağrım hem de göğüs Ağrım o zaman gitmiştim doktora İşte büyümüştü Yumurtam 27 mm olmuştu. Iyiye yor lütfen yumurtlama olduğunu düşünelim iyi düşünelim iyi olsun

Ederim tabii güzelim Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın Benim dün çok fazla kasık ağrım bel Ağrım ve göğüslerimde sızı vardı hatta yürürken sütyensiz sallanırken bile hissediyordum bugün hafif bir hassasiyet var ama öyle bir Sızım yok dediğim gibi o bir gün oldu geçti ben de ama geçen ay ki bayağı bir sürmüştü hem bel hem kasık ağrım hem de göğüs Ağrım o zaman gitmiştim doktora İşte büyümüştü Yumurtam 27 mm olmuştu. Iyiye yor lütfen yumurtlama olduğunu düşünelim iyi düşünelim iyi olsun
Peki 27 mm yumurta çatladı mi. Kiste mi dönüştü

Peki 27 mm yumurta çatladı mi. Kiste mi dönüştü
Valla canım hiç bilmiyorum zaten doktor bu yumurtadan umudum yok benim demişti muhtemelen ya çatladı sağlıklı olmadiği için döllenme sırasında ya da adetle atıldı çünkü yaklaşık 1hafta sonra adet oldum

Back
X