Adet sonrası ovulasyon

Bence sen takibe devam et bi kaç güne de gebelik testi yap. Benim de bu 3 numara bugün 1 saatlik idrarla yaptığım. Sence çatlamış mı?

Eklentiler

• 1000001204.webp
    1000001204.webp
    58,2 KB · Görüntüleme: 137
Canım benim de geçen ay sanki tam pik olamadan çatlama oldu gibi soluklaştı o yüzden değerlendirmiştim hem piki hem çatlamayı. Senin de 1 çok koyu değil ama 3 çatlamış gibi duruyor ona göre. Bence değerlendir. Erken yumurtlama olabilir. Bazen test saatine göre bile değişebiliyor. Aslında en mantıklısı bu testleri çok takmayıp gün aşırı ya da üç günde bir ilişki herhalde. 🤷🏼‍♀️

Canım benim de geçen ay sanki tam pik olamadan çatlama oldu gibi soluklaştı o yüzden değerlendirmiştim hem piki hem çatlamayı. Senin de 1 çok koyu değil ama 3 çatlamış gibi duruyor ona göre. Bence değerlendir. Erken yumurtlama olabilir. Bazen test saatine göre bile değişebiliyor. Aslında en mantıklısı bu testleri çok takmayıp gün aşırı ya da üç günde bir ilişki herhalde. 🤷🏼‍♀️
Birinci testi yapmadan önceki gün çok ağrım ve akıntım oldu. Ben o ağrılardan 1 gün sonra test yapabildim inşallah çatlamadır. İki gündür değerlendiriyorum bakalım. Zaten 1 saatlik idrarla yapmış olduğıum için biraz şüpheliyım ama bir gün önceki 2 nunarayı da 1 saatlikle yapmıştım. Yaşayıp görcez hayırlısı olsun hepimiz için 😊

Ovulasyon gününüz cok yakın muhtemelen döngünüz kaç gün genelde

Ovulasyon gününüz cok yakın muhtemelen döngünüz kaç gün genelde
Pco var çok da düzenli değil ama kilometre falan kullanıyorum bir süredir galiba son 2 aydır ayda 2 kez yu mutlu yorum. Geçen ay da adet bitimi böyle oldu sonra adete yakın bir daha yumurta oluştu

Birinci testi yapmadan önceki gün çok ağrım ve akıntım oldu. Ben o ağrılardan 1 gün sonra test yapabildim inşallah çatlamadır. İki gündür değerlendiriyorum bakalım. Zaten 1 saatlik idrarla yapmış olduğıum için biraz şüpheliyım ama bir gün önceki 2 nunarayı da 1 saatlikle yapmıştım. Yaşayıp görcez hayırlısı olsun hepimiz için 😊
Hayırlısı canım inşallah güzel haberler veririz 😊 Bat ne zaman senin tahminen?

Evet mental sağlığımız için en doğrusu da o tabii ki ama gel de benim sabırsız yanıma anlat 🤣 umarım güzel haberlerini paylaşırsın hafta sonuna kadar dualarım seninle 💐
Canım çok teşekkür ederim benim de dualarım seninle gelişme olursa hemen haber vereceğim 🥹🌸

Back
X