Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Birinci testi yapmadan önceki gün çok ağrım ve akıntım oldu. Ben o ağrılardan 1 gün sonra test yapabildim inşallah çatlamadır. İki gündür değerlendiriyorum bakalım. Zaten 1 saatlik idrarla yapmış olduğıum için biraz şüpheliyım ama bir gün önceki 2 nunarayı da 1 saatlikle yapmıştım. Yaşayıp görcez hayırlısı olsun hepimiz içinCanım benim de geçen ay sanki tam pik olamadan çatlama oldu gibi soluklaştı o yüzden değerlendirmiştim hem piki hem çatlamayı. Senin de 1 çok koyu değil ama 3 çatlamış gibi duruyor ona göre. Bence değerlendir. Erken yumurtlama olabilir. Bazen test saatine göre bile değişebiliyor. Aslında en mantıklısı bu testleri çok takmayıp gün aşırı ya da üç günde bir ilişki herhalde.![]()
Pco var çok da düzenli değil ama kilometre falan kullanıyorum bir süredir galiba son 2 aydır ayda 2 kez yu mutlu yorum. Geçen ay da adet bitimi böyle oldu sonra adete yakın bir daha yumurta oluştuOvulasyon gününüz cok yakın muhtemelen döngünüz kaç gün genelde
Pco var çok da düzenli değil ama kilometre falan kullanıyorum bir süredir galiba son 2 aydır ayda 2 kez yu mutlu yorum. Geçen ay da adet bitimi böyle olduOvulasyon gününüz cok yakın muhtemelen döngünüz kaç gün genelde
Hayırlısı canım inşallah güzel haberler veririzBirinci testi yapmadan önceki gün çok ağrım ve akıntım oldu. Ben o ağrılardan 1 gün sonra test yapabildim inşallah çatlamadır. İki gündür değerlendiriyorum bakalım. Zaten 1 saatlik idrarla yapmış olduğıum için biraz şüpheliyım ama bir gün önceki 2 nunarayı da 1 saatlikle yapmıştım. Yaşayıp görcez hayırlısı olsun hepimiz için![]()
6 temmuz pik gibi duruyor. Bugün test yaptınız mı?Yorumlar mısınız
Valla uygulamaya göre 21 gün var canım. Ama eğer adetin 5. Günü yumurtladıysam geriye atar tabiHayırlısı canım inşallah güzel haberler veririzBat ne zaman senin tahminen?
Evet,7 Temmuz aşağıdaki foto,2 foto da 7 Temmuz6 temmuz pik gibi duruyor. Bugün test yaptınız mı?
Pik olmuş bugünü değerlendirinEvet,7 Temmuz aşağıdaki foto,2 foto da 7 Temmuz
Hasi bakalım hayırlısıylaValla uygulamaya göre 21 gün var canım. Ama eğer adetin 5. Günü yumurtladıysam geriye atar tabi
Hasi bakalım hayırlısıylabenim de 12’
Ayyy az kalmış ne güzelHasi bakalım hayırlısıylabenim de 12’si
Gecikmeyi bekleyeceğim negatif görme korkusundanAyyy az kalmış ne güzelne zaman test yapmayı düşünüyosun ben olsam 1 hafta önceden başlarım valla
![]()
Evet mental sağlığımız için en doğrusu da o tabii ki ama gel de benim sabırsız yanıma anlatGecikmeyi bekleyeceğim negatif görme korkusundan![]()
Canım çok teşekkür ederim benim de dualarım seninle gelişme olursa hemen haber vereceğimEvet mental sağlığımız için en doğrusu da o tabii ki ama gel de benim sabırsız yanıma anlatumarım güzel haberlerini paylaşırsın hafta sonuna kadar dualarım seninle
![]()