Adet sonrası sancı

AyTerapisii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2018
684
728
53
28
Arkadaşlar merhaba. Ben bugün yıkandım ama kasıklarımda inanılmaz bir ağrı var özellikle sağ kasıkta. Ve uyku hali. Normalde sabah yatan ben şimdi iftar sonrası uyumak istiyorum. Sizce sebebi nedir? İlk defa oluyor bana. Size de oluyor mu böyle?

Bir de pkos var bende. İlaçsız adet olamıyorum ve yumurtlama bazen olurken bazen olmuyor ama kendiliğinden yumurta oluyor şükür

Acaba yumurtlama belirtisi yaşıyor olabilir misiniz ? Pko da var ya erken yumurtlama oluyor olabilir

Acaba yumurtlama belirtisi yaşıyor olabilir misiniz ? Pko da var ya erken yumurtlama oluyor olabilir
Bilemedim ki. Ama daha bugün yıkandım 2 saat falan oldu gerçi gündüz bir iki lekelenme dışında bir şey gelmedi ama Bi de bacaklarım dehşet ağrıyor hani kessem hissetmem

Bilemedim ki. Ama daha bugün yıkandım 2 saat falan oldu gerçi gündüz bir iki lekelenme dışında bir şey gelmedi ama Bi de bacaklarım dehşet ağrıyor hani kessem hissetmem
Üşütmüşte olabilirsin havalar değişik bu aralar

Merhaba
Evet adet sonrasi bende de uyku hali oluyor
Ayrıca evet belki de bunlar yumurtlamadan kaynaklıdır..

Ben malesef bu durumdan yıllardır muzdaripim her ay adet bitimimşiddetli ağrılarım oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…