- 29 Ekim 2022
- 48
- 16
- 8
- 23
- Konu Sahibi hollything11
-
Tabiki değerlendir şuan yumurtalama olmuş o ikinci çizgi silikleşecek ozamanda değerlendirKızlar Merhaba kürtaj sonrası reglim normal şekilde devam etti, bazen 28 günde bir bazen 30-24 olarak değişiklik gösterdi.Gebelik durumunu tekrar denemek istiyoruz eşimle, ovülasyon zamanım kesinlikle 14. güne gelmiyor.Son reglim bitti ve üstünden 9.gün geçti bugün 9.gün ve ovülasyon testi sonucu bu, yasak olmadıgını düsünerek ekte paylaştım.Bu günleri değerlendirmeli miyim? ve bu yumurtlama durumu kaç gün devam eder? Eki Görüntüle 3199058
tesekkür ederim, peki haftaya 3-4 Subat gibi de bir sansim olabilir degil mi, siliklesme durumunda da yaniTabiki değerlendir şuan yumurtalama olmuş o ikinci çizgi silikleşecek ozamanda değerlendir
Büyük ihtimal yarın silikleşecek. 3-4 şubatta yumurta çoktan canlılığını kaybedecektesekkür ederim, peki haftaya 3-4 Subat gibi de bir sansim olabilir degil mi, siliklesme durumunda da yani
buna üzüldüm maalesef bugünü degerlendiremiyorumBüyük ihtimal yarın silikleşecek. 3-4 şubatta yumurta çoktan canlılığını kaybedecek
Bak şimdi ben. Bu testi kullandığım da bende de bı ara böyle koyu çizgiler çıkmıştı o gece değerlendirdim daha sonra ertesi sabah o çizgi siliklesti yada bu demek oluyoki yumurtan catlmis ama unutma yumurtanın 1 gün süresi var 24 saat sonra yumurta gider ama o sırada tabi birbirinizin modu iyi olmalı sitres olmamalitesekkür ederim, peki haftaya 3-4 Subat gibi de bir sansim olabilir degil mi, siliklesme durumunda da yani
anladim maalesef yurtdisindayim haftaya persembe esimle olacagim, bu ay kacirdik diyebilirimBak şimdi ben. Bu testi kullandığım da bende de bı ara böyle koyu çizgiler çıkmıştı o gece değerlendirdim daha sonra ertesi sabah o çizgi siliklesti yada bu demek oluyoki yumurtan catlmis ama unutma yumurtanın 1 gün süresi var 24 saat sonra yumurta gider ama o sırada tabi birbirinizin modu iyi olmalı sitres olmamali
Yarın dene canım.buna üzüldüm maalesef bugünü degerlendiremiyoruminsallah olur diyelim bari
Kız ben 5 yıl boyunca tedavi gördümanladim maalesef yurtdisindayim haftaya persembe esimle olacagim, bu ay kacirdik diyebilirimpeki sizin gebelik oldu mu?
nasil sevindim senin adina böyle seylerden cok etkileniyorumKız ben 5 yıl boyunca tedavi gördümhiç bırsey yaramadı bende ben ovulasyon lar ne tesler ohoo anlatsam uzun olur en son bı doktora gittim busefer bana dedi senin rahminde spermleri öldüren salgi var senin çocuk normalden olmaz dedi eşimle çok üzüldük ki benimde adetlerim acayip düzensiz dir bu ay da düzensiz olunca hiç aldiris etmedim üstüne gribe yakalandım ilaç aldım daha sonra adetim bayağı geçince test yapsam mı diye kararsız kaldım meğerse RABBİM NASİP etmiş çok şükür haberim yok ALLAH tan gelen supriz isde sok oldum nutkum tutuldu ve şunu dusundum hani doktor olmaz demişti diye ya bosversene ALLAH ol der oluverir doktor fasa fiso geç sen kadına sen kisirsin demişler kadın diyor ben hamile kaldım onun İÇİN ALLAHA dua et cnm bol bol şükret ben yıllardır gece gündüz hep dua ettim hiç vazgacmedim duadan ben kadınlar kulübünu 2019 dan beri takip ediyorum ve şimdi herkese dua ediyorum inşallah seninde olur RABBİM İSDEYEN HERKESE NASİP ETSİN
Valla ilk baslrda benimde korkularım vardı dış gebelik boş gebelik gibi ama dediğim gibi ALLAH a sığındım dua ettim çok şükür rabbim keseyide gosderdi şimdi dua ediyorum inşallah bebegimizde gözükürnasil sevindim senin adina böyle seylerden cok etkileniyorumgercekten allah ne zaman nasip ederse o zaman oluyor ben de cok duydum boyle durumlar, benim korkum kürtaj bi problem olabilir mi diye düsünmemden bu duruma geldim, aslinda adet zamanlarimda da hic sorun olmadi ilk defa bu ay denemek istedik zaten haftaya persembeye kaldi, deniyim de Allah'a birakirim artik dualarin icin cok sagol canim
Rabbim sag salim saglikla kucaginiza almayi nasip etsinValla ilk baslrda benimde korkularım vardı dış gebelik boş gebelik gibi ama dediğim gibi ALLAH a sığındım dua ettim çok şükür rabbim keseyide gosderdi şimdi dua ediyorum inşallah bebegimizde gözükür
Aminn aminnnRabbim sag salim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?