Adet sonrası yumurtlama

hollything11

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2022
48
16
8
23
Kızlar Merhaba kürtaj sonrası reglim normal şekilde devam etti, bazen 28 günde bir bazen 30-24 olarak değişiklik gösterdi.Gebelik durumunu tekrar denemek istiyoruz eşimle, ovülasyon zamanım kesinlikle 14. güne gelmiyor.Son reglim bitti ve üstünden 9.gün geçti bugün 9.gün ve ovülasyon testi sonucu bu, yasak olmadıgını düsünerek ekte paylaştım.Bu günleri değerlendirmeli miyim? ve bu yumurtlama durumu kaç gün devam eder?

Tabiki değerlendir şuan yumurtalama olmuş o ikinci çizgi silikleşecek ozamanda değerlendir

Adetinizin 1. Gününü sayarak hesap yaparsanız, mesala sizin adetiniz 5 gün sürdüyse ve bitiminden 9 gün geçtiyse zaten 14. Gündesiniz.
Evet deneyin bugün ve yarın. Ovülasyon Pikten sonra 36 saat içinde çatlama olur, çatlamadan sonra 24 saat yumurta canlıdır döllenme gerçekleşir.

tesekkür ederim, peki haftaya 3-4 Subat gibi de bir sansim olabilir degil mi, siliklesme durumunda da yani
Bak şimdi ben. Bu testi kullandığım da bende de bı ara böyle koyu çizgiler çıkmıştı o gece değerlendirdim daha sonra ertesi sabah o çizgi siliklesti yada bu demek oluyoki yumurtan catlmis ama unutma yumurtanın 1 gün süresi var 24 saat sonra yumurta gider ama o sırada tabi birbirinizin modu iyi olmalı sitres olmamali

anladim maalesef yurtdisindayim haftaya persembe esimle olacagim, bu ay kacirdik diyebilirim peki sizin gebelik oldu mu?

anladim maalesef yurtdisindayim haftaya persembe esimle olacagim, bu ay kacirdik diyebilirim peki sizin gebelik oldu mu?
Kız ben 5 yıl boyunca tedavi gördüm hiç bırsey yaramadı bende ben ovulasyon lar ne tesler ohoo anlatsam uzun olur en son bı doktora gittim busefer bana dedi senin rahminde spermleri öldüren salgi var senin çocuk normalden olmaz dedi eşimle çok üzüldük ki benimde adetlerim acayip düzensiz dir bu ay da düzensiz olunca hiç aldiris etmedim üstüne gribe yakalandım ilaç aldım daha sonra adetim bayağı geçince test yapsam mı diye kararsız kaldım meğerse RABBİM NASİP etmiş çok şükür haberim yok ALLAH tan gelen supriz isde sok oldum nutkum tutuldu ve şunu dusundum hani doktor olmaz demişti diye ya bosversene ALLAH ol der oluverir doktor fasa fiso geç sen kadına sen kisirsin demişler kadın diyor ben hamile kaldım onun İÇİN ALLAHA dua et cnm bol bol şükret ben yıllardır gece gündüz hep dua ettim hiç vazgacmedim duadan ben kadınlar kulübünu 2019 dan beri takip ediyorum ve şimdi herkese dua ediyorum inşallah seninde olur RABBİM İSDEYEN HERKESE NASİP ETSİN

nasil sevindim senin adina böyle seylerden cok etkileniyorum gercekten allah ne zaman nasip ederse o zaman oluyor ben de cok duydum boyle durumlar, benim korkum kürtaj bi problem olabilir mi diye düsünmemden bu duruma geldim, aslinda adet zamanlarimda da hic sorun olmadi ilk defa bu ay denemek istedik zaten haftaya persembeye kaldi, deniyim de Allah'a birakirim artik dualarin icin cok sagol canim

Valla ilk baslrda benimde korkularım vardı dış gebelik boş gebelik gibi ama dediğim gibi ALLAH a sığındım dua ettim çok şükür rabbim keseyide gosderdi şimdi dua ediyorum inşallah bebegimizde gözükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…