Adet sonrası...

melegim44

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2017
2.124
1.158
48
38
Kizlar merhaba kısaca durumu ozetleyim ben 05.04.2017 adet oldum 3 gun regl surem var 2.5 günde bitti ama lekelenme tarzında ozur dileyerek söylüyorum sadece peceteye gelen lekelenme tarzinda kanamam var daha önce hic başıma gelmedi bu sekilde olup gebe oldugunu öğrenen var mi?Bu arada pko var bende duzenli iliski olmadi nolur bilenler yazsin

Üzerine görme gibi canım bir idrar testi yapsana sonuç ne olacak

Tatlim beni hatırladın sanırım adet oldum onda bir problem yok sadece 2.5 gun sürdü ama adet oldum asıl derdim bugün 5.günüm sadece sildigimde peceteye geliyor adet olmasam üstüne mi gördüm diyecegim ama yok iste adet oldum

Hatırladım canımm. O 2.5 günde ne kadar oldun peki

Canım bendede adet günümden bi gün önce kahverengi lekelenmem oldu bi kaç gün sürdu hamileyim İnşAllah sende hamilesindir

Hatırladım canımm. O 2.5 günde ne kadar oldun peki
Cok cok özür diliyorum günlük 1 ped ama zaten genelde de öyle olmuştur az olurum en fazla 3 gun sürer bu 2.5 bitti ve dun ve bugun sadece sildigimde peceteye geliyor surekli degil ama bi var bi yok offff

Adet bitimine doğru lekelenme oluyor canım hamile değilsin ozaman.

Bir test yap yinede kesin emin ol

Cok cok özür diliyorum günlük 1 ped ama zaten genelde de öyle olmuştur az olurum en fazla 3 gun sürer bu 2.5 bitti ve dun ve bugun sadece sildigimde peceteye geliyor surekli degil ama bi var bi yok offff

Nasıl renkte ağrıların felan varmı adet olcan zaman ağrın oluyormuydu yani aynı tepkilermi
Rengi acik pembe ve akintiyla birlikte sanki yumurtlama akıntısı gibi bu arada pko var bende ayin sonlarina dogru yumurtam catlıyor sadece belim ağrıyor sanki adetim devam ediyor gibi

Hamile olmayı o kadar isterim ki süpriz olur çünkü ama bi tarafim adet oldun ne gebeligi diyor su son pembemsi akıntı olmasa zaten umidi kesmistim kırmızı degil bitimine dogru kirmizi lekelenmem oluyor ama günlük pedi dolduruyordu azda olsa bunda hic yok sadece sildigimde geliyor

Pko lu çok hamilekalanlar var canım hiç kendini üzme.Allahın izniyle inş hamile kalırsın.

Bir idrar testi yap bakalım ne sonuç alacaksın

Adete yakin ovulasyon testini duymuştum ama bu adet bitimi ya dogru sonuç verir mi iste o var

Onu tam bilmiyorum bak internetten araştır istersen yaptıkdan sonra bana foto at.

Yumurtlamaya yakınken koyulaşıyorda hamileysen şuanda koyulaşır sanırım tam araştırmaklazım

Onu tam bilmiyorum bak internetten araştır istersen yaptıkdan sonra bana foto at.

Yumurtlamaya yakınken koyulaşıyorda hamileysen şuanda koyulaşır sanırım tam araştırmaklazım
yeni netten sipariş verdim hic kullanmak nasip olmadi su andada isteyim ewe gidince yapayim diyorum sanırım sabahki ilk idrarla yapılmıyordu hic kullanmadim aksam yapsam olurmuki??

yeni netten sipariş verdim hic kullanmak nasip olmadi su andada isteyim ewe gidince yapayim diyorum sanırım sabahki ilk idrarla yapılmıyordu hic kullanmadim aksam yapsam olurmuki??
Vallahi saat zaman fark etmiyo yap gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…